Cytuj:
O jakichkolwiek problemach z GeForce 6600GT słyszą tylko Ci, którzy używają kart ATI
- znaczy sie kto? Panowie z pclab'a i innych benchmarkowych serwisow? Czy moze ja? A skad wiesz jakiej karty uzywam? Moze bawie sie 6800Ultra...

a do tego mam P4C

Cytuj:
Co do Radeona X800XL - nie porównujcie jej do GeForce 6600GT bo to nie ta klasa (także cenowa) - ten Radeon będzie w cenie 1100,00 zł a tu już mamy GeForce 6800 ... który także bije Radeona w testach ... więc wybaczcie ale...
- ale co? Który 6800 bije X800XL? non-GT?

chyba dopiero Ultra, bo nawet GT idzie leb w leb z X800XL

Polecam lekturke np taka:
http://www.hothardware.com/viewarticle.cfm?articleid=643...
A tak wlasciwie... To mecza mnie takie tematy. Jest mega recenzji sprzetu na necie i wystarczy TROCHE POCZYTAC

Co to za problem:
1. wypisac sobie z cennika jakiegokolwiek sklepu netowego typy kart mieszczace sie w granicach podanej przez Piotr3k'a ceny,
2. poczytac recenzje - google, np: "6600GT, review" i dokonac wlasciwego wyboru...
Bo zawsze znajda sie zwolennicy 'tych' i 'tamtych' kart, 'tych' i 'tamtych' prockow itp itd, ktorzy takie tematy na forum moga ciagnac w nieskonczonosc... Bezsens...
Wiadomosc dla artih'a - oto moj konfig: iP4C 3.4@3.92 ::: Abit IC-7 ::: 2GB HynixD43 ::: GF6800Ultra ::: Benq LCD 19" FP931 ::: Audigy2 ::: GigaWorks S750 ::: ASUS DVD E616P2 ::: Pioneer DVD-RW DVR-108D ::: Techsolo TC-90 ::: Logitech UltraX Flat ::: Razer Diamondback