R2D2 napisał(a):
artih napisał:
P.S. Co do kasowania postów - wszystkie z "wycieczkami" osobistymi a nie na temat będą kasowane (mam screeny kasowanych wiec jak by co nie ma problemu).
To skasuj również swoje!!!
Przesli mi na poczte...
artih napisał:
R2D2 - szczególnie tyczy to się Ciebie i bzdur, które wypisujesz.
Moje bzdury sa kontynuacja Twoich tak dla ułatwienia zrozumienia
Jeśli zacytowany powyżej fragment uważasz, za rozmowę na poziomie oraz myślisz, że takie "coś" sprawi, że poważnie ktokolwiek podejdzie do tego problemu, to jesteś w dużym błędzie.
Jest to zwykła "szczeniacka pyskówka", która nie powinna mieć miejsca. Jeśli chcesz, aby Artih stracił uprawnienia moderatora, powinieneś to napisać tak, aby podać wszelkie argumenty, które za tym by przemawiały, a w ani jednym Twoim poście nie widzę nic takiego.
R2D2 napisał(a):
Tom@s napisał(a):
Nie dyskutuj z głupcem. Wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Tak właśnie zrobiłem co zresztą widać po braku argumentów z jego strony jak zwykle!!!
Oczywiście musisz dopisać swoją opinię? Nie możesz się powstrzymać, żeby pokazać, że to Ty jesteś tym jedynym sprawiedliwym i "wyższym"? Żałosne to jest, bo denerwujące są takie docinki, na które zresztą jestem uczulony.
Krótko mówiąc, nie obchodzi mnie to czy się lubicie, czy macie jakiekolwiek resztki szacunku do siebie (chociaż rozumny człowiek powinien takie posiadać względem drugiej osoby), ale nie rozumiem dlaczego nikt z was nie potrafi napisać czegoś bez docinania drugiej stronie.
Chcesz coś do nas napisać? Zgłosić problem? Ok, nie ma problemu, ale zrób to porządnie, a nie jak dziecko... Póki co nie widzę nic o czym mógłbym z wami podyskutować, poza próbą załagodzenia konfliktu pomiędzy wami.
E D I T :
Ok, koniec pieprzenia. Macie skończyć z tą waszą kłótnią raz na zawsze i tyle!
R2D2, Ty nic nie pisz "osobistego" do
Artiha, a On nie będzie reagował na Twoje zaczepki i tym samym "odwzajemniał ich". Jeśli ktoś z Was dwóch będzie miał jakieś "ale" to "RAPORT POSTU" lub PM do Mnie!