Teraz jest 22 lis 2024, 19:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 16:04 
Moderator forum

Proszę ... cały "klan" się broni ...
Żenada.

R2D2 - nawet Hunter nakazał ci nie udzielanie się więcej w tamtym temacie. O czymś to świadczy.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 16:31 

Żenadą jest jak zwykle brak argumentów z Twojej strony na Twoje zachowanie niezgodne z regulaminem forum.Żenadą jest że popierał Cie Kamilos z PTS tj Twojego klanu którego post też skasowałeś :lol: Jedyne o co chodzi to o Twoje prostackie moderowanie tym forum i traktowanie go jako własnego folwarku.Przytaczanie wypowiedzi Huntera świadczy tylko o Tobie, ale nie mogę przytoczyć jego zdania na ten temat z gg bo złamałbym regulamin forum,a poza tym nie może mi On zabronić wypowiadania sie na tym forum ponieważ nie występuje tu jako członek klanu prgk i wypowiadam się tu jako osoba prywatna nie związana z żadnym klanem czego nie jesteś wstanie zauważyć (patrz profil)
Dla ułatwienia dodam że osoba (nick R2D2) nie jest członkiem żadnego klanu >zrozumiałeś?
PS. awatar extra dla Ciebie. Zwracając sie do mnie "ci" łamiesz po raz kolejny regulamin!!!
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 16:49 
Moderator forum

Chciałem napisać coś co bardziej by pasowało w/g mnie na te twoje hmmm ...

Jednak napiszę jak muszę - ani teraz ani w żadnym innym temacie dyskotować z tobą już nie będą. To i tak nie ma sensu jak widać.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 16:59 

Tak też myślałem pisząc o braku argumentów z Twojej strony.
artih napisał(a):
To i tak nie ma sensu jak widać.
Widać po tym co piszesz.
Mam niepłonną nadzieje,że odpowiednie osoby zajmą się Twoim zachowaniem jako moderatora tego forum.
Nie spodziewam się również konstruktywnej odpowiedzi na poziomie z Twojej strony,tak jak napisałeś "to i tak nie ma sensu",bo niczego mądrego nie wydedukujesz.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 17:59 

Mam takie pytanie:

1. Czy moderator na tym forum ma możliwość moderwowania całego forum, czy ma przydzielony swój konkretny dział ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 18:04 

davis00 napisał(a):
Mam takie pytanie:

1. Czy moderator na tym forum ma możliwość moderwowania całego forum, czy ma przydzielony swój konkretny dział ?

maja poprzydzielane dzialy - jeden wiecej, drugi mniej

chociaz EDIT: prawie wszedzie moderatorem jest Grupa Moderatorow bf.pl a wiec zdaje mi sie jednak ze kazdy kto do niej nalezy moderuje te dzialy w ktorych pojawia sie ta grupa (czyt. wszystkie, oprocz pucharu weteranow gdzie moderem jest Spadak i BF'42- Kobra wraz z grupa moderatorow)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 18:46 
Moderator forum

Moderatorzy moderują te działy którymi są zainteresowani że tak powiem. Ja na przykład głównie BF42 i FH, czasem BF2. Nie zaglądam na przykład wcale do BF2142 w którego nie gram i grać nie będe. Wyjątkiem są raporty z jawnymi przykładami naruszenia regulaminu.

Co do reszty - święty nie jestem, też bywa iż w jakąś utarczke słowną się wdam z userem. Ale NIGDY nie kasowałem w takim przypadku postów swoich i mojego adwersarza.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 19:29 

I słusznie Hynol bo psujesz zabawę (żart) i postrzeganie przez innych całości sytuacji z czego co wynikło.To co wyrabia(nie po raz pierwszy mój luby moderator)przeszło wszelkie granice adsurdu i dlatego postanowiłem z tym skończyć raz na zawsze!!! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 22:07 
Oldboy Battlefield.pl

Skończcie obrzucać się błotem, ok?

Artih, nie moderuj tamtego tematu i najlepiej się w nim już nie udzielaj. Proszę.

R2D2, jak nie masz nic konstruktywnego (bez obrażania Artiha) do powiedzenia to nie pisz, bo sam to zacznę wywalać...

I na koniec dla was obu:
"Nie dyskutuj z głupcem. Wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

jak dzieci... jak dzieci... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 23:10 

Tom@s napisał(a):
R2D2, jak nie masz nic konstruktywnego (bez obrażania Artiha) do powiedzenia to nie pisz, bo sam to zacznę wywalać...

Sory ale to jest efektem jego zachowania i to on nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia co zresztą widać tyko nie chce Ci się tego dostrzec!!!

Tom@s napisał(a):
Nie dyskutuj z głupcem. Wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Tak właśnie zrobiłem co zresztą widać po braku argumentów z jego strony jak zwykle!!!

PS. kółko wzajemnej adoracji już nic na tym forum mnie nie zdziwi.Tom@s szanowałem Cie do tej pory i jest mi niezmiernie przykro ,że tak się zachowałeś...forumowicze to są żywi ludzie którym należy się szacunek tak jak mówi regulamin a to ze nie zajmujesz bezstronnej strony świadczy o wzajemnej adoracji!!!Nie przestrzeganie regulaminu przez Was a tylko upominanie forumowiczów i przywoływanie ich do porządku na podstawie regulaminu w momencie gdy sami moderatorzy go łamią nie ma sensu i jest banalne i żenujące!!!
Dlatego tan fakt zgłosiłem do najwyższej instancji na tym forum ,by podobne i powtarzające się przypadki łamania regulaminu forum przez moderatorów nie miały miejsca.
Już dość długo znosiłem prostackie docinki z różnych stron na tym forum ,bo jakiś prostak czegoś tam nie zrozumiał i postanowił dosrać ,bo ma taką władze do Boga .Mówię dość tego !!! I tak jak napisałem wcześniej podejmę wszelkie kroki by moderatorowi Artihowi odebrano prawa moderowania tego forum ,nawet wtedy gdy będzie mnie to osobiście kosztować bana !!
REGULAMIN jest i obowiązuje wszystkich użytkowników forum bez wyjątków typu moderator !!!!

Ps. jeśli kto ktokolwiek czuje się urażony moimi słowami serdecznie przepraszam i proszę o wyrozumiałość ,bo jestem pod wpływem wielkiego wzburzenia.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 23:29 
Oldboy Battlefield.pl

R2D2 napisał(a):
artih napisał:
P.S. Co do kasowania postów - wszystkie z "wycieczkami" osobistymi a nie na temat będą kasowane (mam screeny kasowanych wiec jak by co nie ma problemu).

To skasuj również swoje!!!

Przesli mi na poczte...
artih napisał:
R2D2 - szczególnie tyczy to się Ciebie i bzdur, które wypisujesz.

Moje bzdury sa kontynuacja Twoich tak dla ułatwienia zrozumienia

Jeśli zacytowany powyżej fragment uważasz, za rozmowę na poziomie oraz myślisz, że takie "coś" sprawi, że poważnie ktokolwiek podejdzie do tego problemu, to jesteś w dużym błędzie.
Jest to zwykła "szczeniacka pyskówka", która nie powinna mieć miejsca. Jeśli chcesz, aby Artih stracił uprawnienia moderatora, powinieneś to napisać tak, aby podać wszelkie argumenty, które za tym by przemawiały, a w ani jednym Twoim poście nie widzę nic takiego.

R2D2 napisał(a):
Tom@s napisał(a):
Nie dyskutuj z głupcem. Wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Tak właśnie zrobiłem co zresztą widać po braku argumentów z jego strony jak zwykle!!!

Oczywiście musisz dopisać swoją opinię? Nie możesz się powstrzymać, żeby pokazać, że to Ty jesteś tym jedynym sprawiedliwym i "wyższym"? Żałosne to jest, bo denerwujące są takie docinki, na które zresztą jestem uczulony.

Krótko mówiąc, nie obchodzi mnie to czy się lubicie, czy macie jakiekolwiek resztki szacunku do siebie (chociaż rozumny człowiek powinien takie posiadać względem drugiej osoby), ale nie rozumiem dlaczego nikt z was nie potrafi napisać czegoś bez docinania drugiej stronie.

Chcesz coś do nas napisać? Zgłosić problem? Ok, nie ma problemu, ale zrób to porządnie, a nie jak dziecko... Póki co nie widzę nic o czym mógłbym z wami podyskutować, poza próbą załagodzenia konfliktu pomiędzy wami.

E D I T :
Ok, koniec pieprzenia. Macie skończyć z tą waszą kłótnią raz na zawsze i tyle! R2D2, Ty nic nie pisz "osobistego" do Artiha, a On nie będzie reagował na Twoje zaczepki i tym samym "odwzajemniał ich". Jeśli ktoś z Was dwóch będzie miał jakieś "ale" to "RAPORT POSTU" lub PM do Mnie!

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 23:52 

No sam widzisz jak tracisz szacunek drugiej osoby nie znają od początku sprawy,dla czego ??? bo jesteś tz. kimś na tym forum nawet w moich oczach!!!Fragment który cytujesz jest wyrwany z kntekstu i tylko ja i Artich wie o co biega lub przeczytaj ze zrozumieniem posty wy
Tom@s napisał(a):
R2D2 napisał:
Tom@s napisał:

Oczywiście musisz dopisać swoją opinię? Nie możesz się powstrzymać, żeby pokazać, że to Ty jesteś tym jedynym sprawiedliwym i "wyższym"? Żałosne to jest, bo denerwujące są takie docinki, na które zresztą jestem uczulony.

A co Ciebie upoważniło do napisania opinii???Koalicja z Artihem???:)
Guzik mnie obchodzi na co Jesteś uczulony bo nie jestem lekarzem ale wiem jedno > jeśli chcesz brać udział w tym temacie to zapoznaj się z całością treści a nie z wyrywkami.
I jeszcze to > jeśli zwracasz się do nas tj mnie i Artiha > proszę o minimum szacunku i pisanie do nas z dużej litery , bo stajesz się kolejnym który łamie regulamin forum.
Ps.skoro nie masz nic do o czym mógłbyś z nami podyskutować > proszę nie zabieraj głosu, a jeśli chcesz załagodzić jakiś tam konflikt to bądź bezstronny !!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 00:17 
Moderator forum

Może już wystarczy? Artih nic nie pisze. Ty R2D2 wysłałeś zawiadomienie do wyższej instancji. Twoje prawo. Ale dalsze postowanie i obrażanie innych opisami na GG nie jest chyba potrzebne?

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 00:17 
Oldboy Battlefield.pl

R2D2, Ciekawe jest to co piszesz... akurat zacytowałem w całości Twojego posta, przynajmniej ten pierwszy cytat. Poza tym jeśli sam piszesz, że jest wyrwany z kontekstu i tylko Wy wiecie o co chodzi, to może ktoś nas oświeci czemu to się tu znalazło i o co biega?

Uważasz, że brak dużej litery jest brakiem szacunku? Nie przekręcam nicków, staram się pisać poprawnie ortograficznie, tam gdzie nie zapomnę używam dużej litery itp. Jak dla mnie jest to wystarczający dowód, że nie traktuję Was "jak gówniarzy". Moglibyśmy tak sobie pisać bez końca, każdy coś doda, ale jeśli potrafisz myśleć, w co nie wątpię, to zrozumiesz o co mi chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 00:37 

Jasne Tom@s wiem,że chcesz dobrze ale nie zawsze się uda .Wierze że Masz dobre intencje,ale co to zmienia skoro ten drugi ma to w poważaniu i to głębokim ?
Zostałem nie po raz pierwszy na tym forum obrażony przez moderatora i wystarczy.
Hynol mój opis na gg tyczy siE forum prgk na którym jakieś nooby umieszczają linki do xxx :wink:
Tom@s napisał(a):
Jak dla mnie jest to wystarczający dowód, że nie traktuję Was "jak gówniarzy".

Tom@s napisał(a):
ak dzieci... jak dzieci... Laughing

Nie no daj się zrozumieć bo się gubię w Twoich tekstach
:wink:
Naprawdę dostarczacie mi Panowie super zabawy :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2