Explozzer napisał(a):
P.S. W żadnym wypadku nie jest to topic sfrustrowanego playera mającego dość AA!

Jest na szczęście na nie inny miażdzący sposób, Heli 4 eva!

Właśnie po to napisałem P.S. Aby uniknąć tego typu zbędnych komentarzy:
Arctico1 napisał(a):
Nie wiem dlaczego operatorzy samolotów,czy też heli wiecznie narzekają na te biedne pojazdy AA, nie dość, że robią to co do nich należy (czytaj starają się ubić wrogie pojazdy latające), co wcale nie jest takie proste, przy doświadczonych pilotach z poodblokowanymi pierdółkami (bo kiedy by nie namierzyć, nawet z polepszeniem ładowania, w AA próba zestrzelenie kończy się zawsze na odpalonych flarach) i tak zostaje tylko mozolne nawalanie z działka. Proponuję zasiąść od czasu do czasu za sterami AA i zobaczyć jak to jest w praktyce.
bądź takich arcydennych w celu nabicia posta:
ZbiR napisał(a):
Dlatego, że z powietrza powinno się spokojnie kosić wszystko na ziemi. A tu trzeba jakieś wygibasy robić, flary puszczać, przecież to straszne lamerstwo. Pro jest przelot nad mapą i likwidacja wszystkich pojazdów oraz piechoty, które nie powinny mieć się czym odgryźć, no bo jak to tak? Stingery też należy zlikwidować, bo to be rurka jest.
Jak widać niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem bądź chęć nabicia posta przewyższa wszystko.
Z AA nie mam żadnego problemu, wygibasy dobrze, że trzeba robić bo przynajmniej nie jest nudno

Chciałem tylko wiedzieć, czy inni mają podobni problem z TV.
@ Banana: Ja klatkowania nigdy u siebie nie uświadczyłem.
Ogarnij się trochę człowieczku, to że założyłeś temat nie oznacza, że sam się w nim wypowiadasz i wszystkie wypowiedzi odnoszą się tylko i wyłącznie do twojej pierwszej, jedynej i słusznej wypowiedzi.