Teraz jest 12 gru 2024, 06:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lis 2011, 15:33 

jonek napisał(a):
A nie jest tak, że jak czołgista ma pancerz reaktywny to pierwszy hit nie zadaje dmg?

Czasami tak, czasami nie, zależy gdzie trafi rpg. Pancerz reaktywny nie jest na całym pojeździe. Jak trafi centralnie w płytki pancerza to hit wychodzi praktycznie na zero, ale pancerz jest z tej strony zniszczony.

PostNapisane: 15 lis 2011, 18:02 

Witam ..

ja wracając do wątku tematu , TAK niestety też mam problem z rozwaleniem heli .. rakieta przenika
jest jakiś błąd wielki , bo gdy wale w hele która se wyladowała to na ziemi spokojnie idzie ją rozwalić, jedynie w powietrzu jest ewidentny problem ..
czołgi i cała reszta to spoko wiekszość rozwala , ale walka powietrzna TV nie ma sensu ...

pozdro ..

płyta gł. - ASUS P5Q

PostNapisane: 15 lis 2011, 22:37 

Arctico1 napisał(a):
Bo trzeba umieć latać, taki noobek wsiądzie to heli i chciałby od razu rządzić w powietrzu, a tu mu jakieś AA przeszkadza, i płacze dlaczego EA na to pozwoliło :cry: Od razu lament, że odebrać rakiety, skrzywić działko plot :mrgreen: Tak samo jak płacz o moździerze, lub ręczne wyrzutnie rpg, niektóre serwery nawet zabraniają nawalać tymi zabawkami, a przecież to broń jak każda inna. W takim UT, można się nawalać rakietami i jakoś nikomu to nie przeszkadza. Tylko BF jest jakiś inny.

Jak widać kolega ma ewidentne problemy z czytaniem ze zrozumieniem ^^

BTW: Masz chociaż TV Guide odblokowane? Jaki jest twój nick na origin? ;>

PostNapisane: 16 lis 2011, 10:53 

Explozzer napisał(a):
Explozzer napisał(a):
P.S. W żadnym wypadku nie jest to topic sfrustrowanego playera mającego dość AA! :) Jest na szczęście na nie inny miażdzący sposób, Heli 4 eva! :)

Właśnie po to napisałem P.S. Aby uniknąć tego typu zbędnych komentarzy:

Arctico1 napisał(a):
Nie wiem dlaczego operatorzy samolotów,czy też heli wiecznie narzekają na te biedne pojazdy AA, nie dość, że robią to co do nich należy (czytaj starają się ubić wrogie pojazdy latające), co wcale nie jest takie proste, przy doświadczonych pilotach z poodblokowanymi pierdółkami (bo kiedy by nie namierzyć, nawet z polepszeniem ładowania, w AA próba zestrzelenie kończy się zawsze na odpalonych flarach) i tak zostaje tylko mozolne nawalanie z działka. Proponuję zasiąść od czasu do czasu za sterami AA i zobaczyć jak to jest w praktyce.

bądź takich arcydennych w celu nabicia posta:

ZbiR napisał(a):
Dlatego, że z powietrza powinno się spokojnie kosić wszystko na ziemi. A tu trzeba jakieś wygibasy robić, flary puszczać, przecież to straszne lamerstwo. Pro jest przelot nad mapą i likwidacja wszystkich pojazdów oraz piechoty, które nie powinny mieć się czym odgryźć, no bo jak to tak? Stingery też należy zlikwidować, bo to be rurka jest.

Jak widać niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem bądź chęć nabicia posta przewyższa wszystko.

Z AA nie mam żadnego problemu, wygibasy dobrze, że trzeba robić bo przynajmniej nie jest nudno :) Chciałem tylko wiedzieć, czy inni mają podobni problem z TV.

@ Banana: Ja klatkowania nigdy u siebie nie uświadczyłem.

Ogarnij się trochę człowieczku, to że założyłeś temat nie oznacza, że sam się w nim wypowiadasz i wszystkie wypowiedzi odnoszą się tylko i wyłącznie do twojej pierwszej, jedynej i słusznej wypowiedzi.

PostNapisane: 17 lis 2011, 00:07 

Explozzer napisał(a):
Jak widać kolega ma ewidentne problemy z czytaniem ze zrozumieniem ^^

BTW: Masz chociaż TV Guide odblokowane? Jaki jest twój nick na origin? ;>

Explozzer ten post w żaden sposób nie dotyczy Ciebie, mam nadzieję, że jesteś doświadczonym pilotem. Piszę tylko ogólnie o ludziach, którzy się żalą, a nie maja powodów. Co do TV guide odblokowanych to nie tykam pojazdów latających, bo nie lubię latać, generalnie gram tylko pojazdami pancernymi i przeciwlotniczymi, bo to mnie głównie interesuje w BF, aby rozwalać inne pojazdy.

PostNapisane: 17 lis 2011, 15:50 

ZbiR napisał(a):
Explozzer napisał(a):
Explozzer napisał(a):
P.S. W żadnym wypadku nie jest to topic sfrustrowanego playera mającego dość AA! :) Jest na szczęście na nie inny miażdzący sposób, Heli 4 eva! :)

Właśnie po to napisałem P.S. Aby uniknąć tego typu zbędnych komentarzy:

Arctico1 napisał(a):
Nie wiem dlaczego operatorzy samolotów,czy też heli wiecznie narzekają na te biedne pojazdy AA, nie dość, że robią to co do nich należy (czytaj starają się ubić wrogie pojazdy latające), co wcale nie jest takie proste, przy doświadczonych pilotach z poodblokowanymi pierdółkami (bo kiedy by nie namierzyć, nawet z polepszeniem ładowania, w AA próba zestrzelenie kończy się zawsze na odpalonych flarach) i tak zostaje tylko mozolne nawalanie z działka. Proponuję zasiąść od czasu do czasu za sterami AA i zobaczyć jak to jest w praktyce.

bądź takich arcydennych w celu nabicia posta:

ZbiR napisał(a):
Dlatego, że z powietrza powinno się spokojnie kosić wszystko na ziemi. A tu trzeba jakieś wygibasy robić, flary puszczać, przecież to straszne lamerstwo. Pro jest przelot nad mapą i likwidacja wszystkich pojazdów oraz piechoty, które nie powinny mieć się czym odgryźć, no bo jak to tak? Stingery też należy zlikwidować, bo to be rurka jest.

Jak widać niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem bądź chęć nabicia posta przewyższa wszystko.

Z AA nie mam żadnego problemu, wygibasy dobrze, że trzeba robić bo przynajmniej nie jest nudno :) Chciałem tylko wiedzieć, czy inni mają podobni problem z TV.

@ Banana: Ja klatkowania nigdy u siebie nie uświadczyłem.

Ogarnij się trochę człowieczku, to że założyłeś temat nie oznacza, że sam się w nim wypowiadasz i wszystkie wypowiedzi odnoszą się tylko i wyłącznie do twojej pierwszej, jedynej i słusznej wypowiedzi.

To znaczy, ze oczekuje sensownej wypowiedzi a nie bredni które ty zaprezentowałeś.

@ Arctico: zwracam honor :)

PostNapisane: 17 lis 2011, 16:41 

Explozzer napisał(a):
To znaczy, ze oczekuje sensownej wypowiedzi a nie bredni które ty zaprezentowałeś

W każdym poście masz przycisk zgłaszający go do moderatora. Jeśli czytasz brednie, to użyj go zamiast się użalać i wypłakiwać.

PostNapisane: 17 lis 2011, 18:53 

Wracając (ponownie :wink: )do tematu
TV vs Heli
Przyczyną błędu może być ścisła specjalizacja uzbrojenia w BF3. Jeśli rakieta kierowana jest w klasie pocisków A-G nie działa jako A-A co tłumaczy bezproblemowe niszczenie tego samego Helika na ziemi. Jeśli to jakaś "sztywna" zmiana w ogólnych właściwościach broni może być cieżka do naprawienia.

PostNapisane: 17 lis 2011, 22:54 

Głos z krzaka napisał(a):
Wracając (ponownie :wink: )do tematu
TV vs Heli
Przyczyną błędu może być ścisła specjalizacja uzbrojenia w BF3. Jeśli rakieta kierowana jest w klasie pocisków A-G nie działa jako A-A co tłumaczy bezproblemowe niszczenie tego samego Helika na ziemi.
Ja nie zauważyłem żadnej różnicy - problemy były niezależnie od lokalizacji sprzętu.

PostNapisane: 18 lis 2011, 11:05 

ZbiR napisał(a):
Explozzer napisał(a):
To znaczy, ze oczekuje sensownej wypowiedzi a nie bredni które ty zaprezentowałeś

W każdym poście masz przycisk zgłaszający go do moderatora. Jeśli czytasz brednie, to użyj go zamiast się użalać i wypłakiwać.

Oj widze, że dzieciakek nie odpuści, no cóż, może Ty masz w zwyczaju latać ze wszystkim do mamusi na skargę, ja nie, nie użalam się i nie płaczę a jedynie chcę by clowny opuściły ten topic.

Odpuść dziecko, niczego nowego do tematu nie wniosłeś i nie wniesiesz za wyjątkiem swych bredni, nie nabijaj tutaj więcej postów.

@ Glos -> Ma sens to co mówisz, czyżby DICE to aż taka amatorka? :)

PostNapisane: 18 lis 2011, 23:18 

Chyba skonczyły się czasy dobrego starego BF'a 2 gdzie z heli wraz z moim pro pilotem Przemkiem32111 lataliśmy co dzień i nasze the best staty to Ja-gunner Kills:98
Death:0 na mapie Daliant Plant czy jakoś tak...ahhhhh piękne czasy!

Szkoda że BF3 mimo iż ma wiele zalet to mym zdaniem i tak jeszcze go duzo czeka aby pobić BF2

Pozdrawiam wszystkich pilotów i gunnerów

TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek

PostNapisane: 19 lis 2011, 00:17 

Explozzer napisał(a):
jedynie chcę by clowny opuściły ten topic.

To co tu jeszcze robisz?

Explozzer napisał(a):
Oj widze, że dzieciakek nie odpuści, no cóż, może Ty masz w zwyczaju latać ze wszystkim do mamusi na skargę, ja nie

Nie, to nie jest latanie do mamusi na skargę. Wiesz co to jest netykieta? Nie to zapoznaj się z tym przed wbiciem na jakiekolwiek forum. Moderator jest od rozwiązywania takich rzeczy.

Żeby nie było offtopicu. Dzisiaj odblokowałem TV. Mają jeden zasadniczy problem, żeby coś rozwalić nie może się to ruszać. Rozwaliłem heli wiszące w powietrzu, lecącego już nie. Tank stojący w miejscu - owszem, ale gdy jechał to drań dostał 3 rakiety i nic. DICE musi zdecydowanie coś w tejsprawie poprawić

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2