BattleCar napisał(a):
PS:Jak kupowałeś to było trzeba sprzedawcy/pomocnika w MM spytać czy to dodatek czy cała gra.....
Tak to jest w tych czasach ,że dzieci się bardzo wstydzą.Nie wstydźcie się!Nie ma czego

Dlaczego na forum zawszę znajdzie się osoba co nie czyta dokładnie postów? Napiszę więc jeszcze raz, gra nie została kupiona prze zemnie tylko kuzyna który z braku wiedzy i nie doczytania kupił to co kupił dla młodszego brata. Po prosił mnie żebym mu to zainstalował bo nie wiedział jak to zrobić i gdzie wpisać kod. Ja również nie zauważyłem że to jest dodatek i z rozpędu zainstalowałem Origina zalogowałem się na swoje konto i chciałem wpisać kod żeby mu się to zaczęło najpierw ściągać i później przyjść dokończyć resztę ponieważ przy jego połączeniu trochę czasu by zajęło ale po wpisaniu kodu żadna gra nie wyskoczyła więc w tedy się skapnąłem że to jest dodatek.
Mam jeszcze pytanie zamierzam kupić podstawę tylko mam pytanie jak kod podam na swojego Origina to czy jak ja będę grał u siebie w domu w FIFE 12 to czy oni będą mogli u siebie grać w Battlefielda? i czy ten dodatek się automatycznie zainstaluje czy jeszcze raz będzie trzeba wpisać kod? bo teraz jak wpisuje kod to wyskakuje komunikat że kod został już wykorzystany? ewentualnie założył bym im nowe konto na Originie tylko w tedy czy ten dodatek będę mógł przypisać na nowe konto?
Z góry dziękuje za każdą odpowiedz która okaże się pomocna. Pozdrawiam