Teraz jest 12 gru 2024, 06:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 paź 2011, 21:45 

Trek napisał(a):
Nie dostanę za to bana? D:

Dostaniesz wiec nie radze grac wczesniej ani sekundy :P

Ps dla pewnosci zagraj 29go nie wczesniej.

PostNapisane: 22 paź 2011, 23:02 

Dobra, to ja chyba też zagram sobie wcześniej xD Ale nie zapeszajmy, miejmy nadzieję, że kurier z gram.pl nadejdzie 26-tego. Bo inaczej się wkurze... Jeszcze mam pytanie, teraz na ORIGIN mam 2 gry - Bad Company 2 i Bf3 beta. Bad Company 2 klucz został zakupiony parę tygodni temu na allegro niestety (nie wiedziałem jeszcze, że na allegro sprzedają azjatyckie klucze). No i co teraz zrobić ? Bf-a 3 dodać do istniejącego konta, czy dla pewności założyć "czyste" ?

PostNapisane: 22 paź 2011, 23:07 

Ja bym założył czyste :wink:

PostNapisane: 22 paź 2011, 23:13 

No i chyba tak się stanie. Bo troszkę się boje, że EA, żeby jeszcze bardziej dorobić, to ubije "niepewne" konta i chciej, nie chciej trzeba będzie Bf-a 3 kupować dru... ojjj ugryzłem się w język... Zakładam nowe konto, bo mi się koszmary będą śniły... Ale na ORIGIN tylko ? Nie trzeba na EA? Zgaduje, że i tak zakładając na ORIGIN automatycznie założy się na EA ?

PostNapisane: 23 paź 2011, 01:19 

http://battlefieldo.com/forum/threads/h ... post-14295

Instrukcja jak zagrac 25'go, przed chwila sprawdzalem i dziala.

Ostatnio edytowano 23 paź 2011, 15:09 przez kelt, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 paź 2011, 14:16 

Więc jak Wiadomo Premiera w Stanach będzie miała miejsce dnia 25 października ale Battlelog będzie Uruchomiony 26 października
Premiera w polsce będzie miała miejsce 27 października ale Battelog będzie dostępny dla nas 28 października.
Więc,żeby nie czekać gre będzie można odpalić razem ze Stanami Dnia 26 października od godz.11:00
Wystarczy zmienić strefę czasową na swoim zegarze Windowsa na "Międzynarodowa linia zmiany daty-Zachód" czyli to na samej górze w rozwinięciu"
poczym odpalamy gre i sprawdzamy datę premiery
Dowód
http://tinypic.pl/h9dkkjwpgvf4

PostNapisane: 23 paź 2011, 15:08 

Z VPN'em masz premiere 24'go 17:00.

PostNapisane: 23 paź 2011, 16:19 

akasta napisał(a):
Trek napisał(a):
Brawo, normalnie człowiek-rozpoznawacz fake'ów.

Też chcę sobie zmienić datę, może mi ktoś napisać w punktach, jak to zrobić? Najlepiej czcionką Comic Sans, przyjemniej mi się czyta :D

http://www.youtube.com/watch?v=KAOJmPioZOg

Data z mojego posta to chyba najwczesniej jak sie da :) czyli np indonesia i UTC -12

tylko nie wziołeś pod uwagę tego że zmieniłeś strefę czasową i odblokujesz dopiero o 17 polskiego czasu ;)

PostNapisane: 24 paź 2011, 09:50 

A mam takie małe szybkie pytanko. Grać też zamierzacie cały czas przez VPN? Bo jak nie to przecież od razu Wam wręczą w nagrodę bany za niezgodność klucza ze strefą, jak to miało i nadal ma miejsce w BC2. Chyba, że to całe wcześniejsze aktywowanie inaczej działa.

PostNapisane: 24 paź 2011, 10:18 

socki napisał(a):
A mam takie małe szybkie pytanko. Grać też zamierzacie cały czas przez VPN? Bo jak nie to przecież od razu Wam wręczą w nagrodę bany za niezgodność klucza ze strefą, jak to miało i nadal ma miejsce w BC2. Chyba, że to całe wcześniejsze aktywowanie inaczej działa.

Dokładnie ja nie zamierzam ryzykować,tym bardziej ze na koncie mam 10 innych gier

PostNapisane: 24 paź 2011, 10:44 

Do ilu spadla srednia wieku na forum? :lol: nie pozabijajcie sie o te 2-3 dni roznicy... siedziec na tylkach i cierpliwie czekać, kazdy poluje na 1 miejsce w rankingu? :lol:

PostNapisane: 24 paź 2011, 10:52 

Haha żal.pl ... fakt, średnia wieku na forum chyba spadła poniżej wieku gimnazjalnego. Ale będzie kwik jak sie bany posypią :lol:

PostNapisane: 24 paź 2011, 11:56 

socki napisał(a):

Czlowieku zanim cos napiszesz to choc troche rozeznaj sie w temacie. VPN potrzebny jest tylko do uruchomienia gry - po weryfikacji gra prawdopodobnie zacznie sie decompresowac (wyczytalem gdzies na ea uk ze moze to potrwac 2-3H). Ludzie ktorzy chca to zrobic licza na wczesniejsza gre w single playera a do tego nie trzeba nawet sie logowac na originie wiec jak maja dostac bana? Nawet jak ktos bedzie chcial zagrac w multi to potrzebne mu ip z korei bedzie tylko po to zeby wejsc na battleloga zaraz po wejsciu moze zmienic na swoje ip i dopiero zaczac grac!

PostNapisane: 24 paź 2011, 12:01 

No i jak tam, już coś ruszyło ? O której godzinie czasu polskiego jest "koreański początek" ?

PostNapisane: 24 paź 2011, 12:19 

akasta napisał(a):
socki napisał(a):

Czlowieku zanim cos napiszesz to choc troche rozeznaj sie w temacie. VPN potrzebny jest tylko do uruchomienia gry - po weryfikacji gra prawdopodobnie zacznie sie decompresowac (wyczytalem gdzies na ea uk ze moze to potrwac 2-3H). Ludzie ktorzy chca to zrobic licza na wczesniejsza gre w single playera a do tego nie trzeba nawet sie logowac na originie wiec jak maja dostac bana? Nawet jak ktos bedzie chcial zagrac w multi to potrzebne mu ip z korei bedzie tylko po to zeby wejsc na battleloga zaraz po wejsciu moze zmienic na swoje ip i dopiero zaczac grac!

Ale po cholerę mam się rozeznawać w temacie? Raz, że sam stosować tego nie zamierzam (jestem w stanie cierpliwie usiedzieć, poza tym życie to nie tylko granie) Dwa: Wy, specjaliści jesteście bardzo dobrze poinformowani ([...]gra prawdopodobnie[...], [...]gdzieś wyczytałem[...].) więc liczyłem tylko na szybką odpowiedź na szybkie pytanie. Nie jest mi ona do niczego potrzebna poza czystym zaspokojeniem ciekawości. Weryfikacja polega na przesłaniu do serwera identyfikatora aplikacji (którym może, ale nie musi być też numer seryjny) oraz identyfikatora sprzętu (pewnie jakiś hash generowany na podstawie konfiguracji komputera). Zapytałem się tylko: Co zamierzacie zrobić gry okaże się, że tak naprawdę "zarejestrowaliście" właśnie swoje numery seryjne w strefie Asia?
Ot wsio.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2