Mało grałem przed patchem,zaledwie kilka dni,ale mam nie odparte wrażenie że czołg było łatwiej rozwalić.Nie wspominam już o heli czy samolotach do to już masakra w tej grze.Już ktoś potrafi latać to kosi wszystko i nie ma praktycznie możliwości zdjęcia heli jedna rakietą.Po za tym zauważyłem że przeważnie na heli latają gracze z "pierwszej ligi" +50

.którym ciągle statystyki za mało pokazują.Wnerwia mnie w tej grze że nie ma serwerów do pewnej rangi tylko wolna amerykanaka jak jak już flagi np.w metrze czy na "sekwanie" wszystkie wezmą to w budynku na przeciw respu można śmiało bilety sprzedawać dla pragnących kampienia graczy.Fe,ale cóż.Zawsze może być jeszcze gorzej bo może pojawić się okręt podwodny

.Zabicie przeciwnika ze strzelby podwieszanej do broni strzałka z połowy mapy to norma mimo że nasz oprawca nawet nas nie widzi po wycelowaniu ponieważ mu szczerbinka przesłania świat.Następny patch jak wyjdzie powinien eliminować graczy,nie wiem czy można nazwać,którzy grają na kodach czy jakimś innym cholerstwem.Ostatnio przypadkiem udało mi się położyć całą drużynę za raz,dostałem nawet jakiś medal za to,flaga zdobyta,dookoła biegają z mojego taemu a tu ni gruszki ni pietruszki pojawia się gość którego przed chwilą powaliłem po mimo przejętego punktu.Strzelam do gościa który zmienia magazynek i i on mnie zabija mimo że przeładowuje.Chyba mam laga-giganta

Takich przykładów jest mnóstwo i to mnie najbardziej boli.Nie zależy mi na statch tylko na zwykłej przyjemności grania z normalnymi graczami.
I jeszcze pytanko.Czy można mieć 68 stopień po nie z pełna 78 godz.gry?Znalazłem takiego delikwenta.Jakoś nie chce mi się wierzyć.