bf3frompl napisał(a):
"Stats padding" nie istnieje nigdzie w regulaminie EA. Zauważcie, że Ci co nabijają punkty nie mają czyszczonych stat o ile robią to w rozważny sposób, czyli jest to dozwolone.
Najistotniejsze jest to co napisał topaz42: gracze którzy nabyli egzemplarze gry od autoryzowanych przedstawicieli EA i dzierżawiący serwer od dostawcy usług który zawarł stosowną umowę z EA, mogą dowolnie kreować swoją rozgrywkę z wyłączeniem wykorzystywania technik niedozwolonych (bugów, modyfikacji plików itp.)
Ale niedowartościowani/zazdrośni ludzie nie mogą tego zrozumieć.
Oooo... widzę że Quiet Killer poprosił Cię żebyś go bronił na forum bo sam dostał bana. Pozdrów go ode mnie i przekaż że PW które do mnie wysmarował ubawiło mnie do łez. Zwłaszcza ten fragment
Quiet Killer napisał(a):
Nie wejdziesz już na żaden serwer mój, mojego klanu i moich znajomych razem z kolesiami z tego forum i jego fanami.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tak się przestraszyłem, że nie będę miał gdzie grać, ze przez tydzień nie odpaliłem BF3 i obawiałem się dotknąć myszki.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Zresztą swoją mentalność bardzo celnie podsumował w ostatnim zdaniu
Quiet Killer napisał(a):
A to oznacza że na swoim serwerze robie co chcę i z kim chcę , i możecie mi skoczyć
Czuć w tej wypowiedzi pot spływający po plecach, bo tak na prawdę nie jest pewny na 100% czy kiedyś mu konta nie wyczyszczą lub próbując wejść na jakiś serwer nie dostanie kicka za to ze jest stat padderem i jest na czarnej liście graczy, a wtedy jedyne co mu pozostanie to grac na tym swoim serwerze i bawić się w medyka stojącego w kółeczku razem ze swoimi, pożal się boże, kolegami.
Chciałem zauważyć że stwierdzenie
"Ale niedowartościowani/zazdrośni ludzie nie mogą tego zrozumieć." które padło z Twoich ust brzmi co najmniej dziwnie jak nie śmiesznie. Zarzucasz nam że jesteśmy niedowartościowani, a sam masz w znajomych osobę która musi się bawić w stat padding, bo go cieszy, że jest 31 pozycja na liście graczy. To się dopiero nazywa niedowartościowanie. I jeszcze go bronisz.
![stupid :stupid:](./images/smilies/icon_stupid.gif)