jacepaw napisał(a):
Jak zwiększyć swój wynik na minutę grając np. jako inżynier. Przejmuję cele, bronię ich, naprawiam co popadnie, spotuje co popadnie (latające, naziemne, piechotę), strzelam i zabijam lub przygważdzam z naziemnych (z tanka,pelotki,javelina,karabinka),namierzam z citv-a,niszczę każdą wrogą minę jaką zauważę,niszczę punkty odrodzeń i soflam-y wroga, zawsze w teamie aby były odrodzenia zespołowe i mam ok.300 a jak widzę u niektórych 1400 to niechęć mnie i zazdrość totalna ogarnia.
Powyżej 1000 to cheater albo... metro only... Tak da się wyciągnąć z 400-600 spm. Przede wszystkim nie przejmuj się tym, tylko graj normalnie. Na spm liczy się cały czas gry i wszystkie punkty (czy te za odznaczenia też to nie jestem pewien), więc jeśli na początku Ci nie szło i miałeś np. spm 50 to teraz będzie ciężej wyciągnąć.
Ale powtarzam, po prostu graj spm, k/d czy co tam jeszcze chcesz samo podskoczy.
@EDIT: Spojrzałem w Twoje staty, nie jest źle. Co prawda masz ode mnie tylko 20 godzin mniej, ale prawie dwa razy mniej punktów tak więc jak już koniecznie musi być teraz to Metro 64 i tutaj do wyboru M320/RPG/Pecheng/Ammo/Apteczki + granaty i samo podskoczy po kilku dniach.