Teraz jest 18 lip 2025, 11:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 kwi 2012, 15:09 

Co by nie pytac w nowym temacie.

Bywa ze ikony Ui wskazujace cele, innych gosci z teamu zaslaniają cel gdzie prowadzimy ogien... Efekt taki ze strzelamy przez nie na slepo.
Pytanie czy da sie je w jakis sposob wyeliminowac lub obnizyc ich alphe ?

Te ikony powinny spierdzielac z celownika lub zanikac gdy w nie celujemy bo aktualnie skutecznie przeszkadzaja.

PostNapisane: 15 kwi 2012, 21:47 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 832968/pc/

zerknijcie na staty tego gracza, zwlaszcza celnosc jaka uzyskuje z wlasciwie wszystkich broni. Czy uwazacie ze mozliwe jest uzyskanie bez wspomagaczy tak wysokiej celnosci?

PostNapisane: 15 kwi 2012, 21:50 

Próbuję znaleźć cokolwiek podejrzanego ale widzę całkiem normalne statystyki...

PostNapisane: 15 kwi 2012, 21:51 

Mam ciut gorszą celność. To nic niezwykłego :F

PostNapisane: 15 kwi 2012, 22:35 

ogarnąć strzelanie seria i nie panikować i oczywiście nie strzelać tylko by przygwoździć to można uzyskać i celność lepsza

PostNapisane: 16 kwi 2012, 14:41 

Jak zwiększyć swój wynik na minutę grając np. jako inżynier. Przejmuję cele, bronię ich, naprawiam co popadnie, spotuje co popadnie (latające, naziemne, piechotę), strzelam i zabijam lub przygważdzam z naziemnych (z tanka,pelotki,javelina,karabinka),namierzam z citv-a,niszczę każdą wrogą minę jaką zauważę,niszczę punkty odrodzeń i soflam-y wroga, zawsze w teamie aby były odrodzenia zespołowe i mam ok.300 a jak widzę u niektórych 1400 to niechęć mnie i zazdrość totalna ogarnia.
Nieraz czuję się jak idiota, bo naprawdę uwijam się jak przysłowiowa mrówka, a inni leżą cały czas odłogiem, snajpują tylko i mają takie wysokie wyniki.

P.S.
No chyba, że klasa inżyniera więcej tutaj po prostu nie "wyciągnie". Ale w to za bardzo nie chce mi się wierzyć.

PostNapisane: 16 kwi 2012, 15:09 

s1esh napisał(a):
Co by nie pytac w nowym temacie.

Bywa ze ikony Ui wskazujace cele, innych gosci z teamu zaslaniają cel gdzie prowadzimy ogien... Efekt taki ze strzelamy przez nie na slepo.
Pytanie czy da sie je w jakis sposob wyeliminowac lub obnizyc ich alphe ?

Te ikony powinny spierdzielac z celownika lub zanikac gdy w nie celujemy bo aktualnie skutecznie przeszkadzaja.

Też mnie to wkurza. teraz byle znacznik claymora potrafi zasłonić wroga. Nie wiem po kiego grzyba tyle tych znaczników po patchu. Może po co to wiem, ale nie aż takie.

PostNapisane: 16 kwi 2012, 15:09 

Chcesz mieć wysoki spm?

Oto recepta:

Tryb gry i mapa: Metro Conquest Large Hardcore 64 graczy
Postać: Medyk
I farmić punkty. Reanimacje, zabicia, trolllolollollololol...

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 16 kwi 2012, 15:29 

dyson napisał(a):
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Moxxface/weapons/192832968/pc/

zerknijcie na staty tego gracza, zwlaszcza celnosc jaka uzyskuje z wlasciwie wszystkich broni. Czy uwazacie ze mozliwe jest uzyskanie bez wspomagaczy tak wysokiej celnosci?

Ehh to że ktoś ma lepsze od ciebie nie znaczy, że czegoś używa ...

Ostatnio jak nigdy zaczynam wylatywać z serwerów za wspomagacze ... co prawda to kompement jak wiem, że ich nie używam a ktoś tak twierdzi ale odnosze wrażenie, że każdy patrzy na swoje staty i "... o fuck on ma o 0,001% lepszą celność od mojej ... ale hacker .... chater i wogóle..." i komunikat "wywalony przez admina za ... jesteś lepszy odemnie" .... ehhh

PostNapisane: 16 kwi 2012, 16:01 

Teraz przez plagę oszustów bardzo łatwo jest być posądzonym o czity

PostNapisane: 16 kwi 2012, 16:18 

jacepaw napisał(a):
Jak zwiększyć swój wynik na minutę grając np. jako inżynier. Przejmuję cele, bronię ich, naprawiam co popadnie, spotuje co popadnie (latające, naziemne, piechotę), strzelam i zabijam lub przygważdzam z naziemnych (z tanka,pelotki,javelina,karabinka),namierzam z citv-a,niszczę każdą wrogą minę jaką zauważę,niszczę punkty odrodzeń i soflam-y wroga, zawsze w teamie aby były odrodzenia zespołowe i mam ok.300 a jak widzę u niektórych 1400 to niechęć mnie i zazdrość totalna ogarnia.

Powyżej 1000 to cheater albo... metro only... Tak da się wyciągnąć z 400-600 spm. Przede wszystkim nie przejmuj się tym, tylko graj normalnie. Na spm liczy się cały czas gry i wszystkie punkty (czy te za odznaczenia też to nie jestem pewien), więc jeśli na początku Ci nie szło i miałeś np. spm 50 to teraz będzie ciężej wyciągnąć.

Ale powtarzam, po prostu graj spm, k/d czy co tam jeszcze chcesz samo podskoczy.

@EDIT: Spojrzałem w Twoje staty, nie jest źle. Co prawda masz ode mnie tylko 20 godzin mniej, ale prawie dwa razy mniej punktów tak więc jak już koniecznie musi być teraz to Metro 64 i tutaj do wyboru M320/RPG/Pecheng/Ammo/Apteczki + granaty i samo podskoczy po kilku dniach.

PostNapisane: 16 kwi 2012, 17:34 

Krex napisał(a):
Metro 64 i tutaj do wyboru M320/RPG/Pecheng/Ammo/Apteczki + granaty i samo podskoczy po kilku dniach.

Nienawidzę metra i kanałów. Właśnie ze względu na taki tryb/rodzaj rozgrywki. Zero pomyślunku/taktyki ... totalna rzeźnia,gdzie liczy się przypadek i skill. Wystarczy strzelać na ślepo a i tak zawsze kogoś trafisz;)
No i "morze" apteczek/ammo zrzucanych gdzie popadnie. Za te mapy panom z dice już dawno podziękowałem. A rację masz w 100%, właśnie wyłącznie na tych mapach grają osoby,których staty wzbudzają me "zainteresowanie".

PostNapisane: 17 kwi 2012, 10:33 

jacepaw napisał(a):
Jak zwiększyć swój wynik na minutę grając np. jako inżynier.

Rób wszystko to samo, tyle że w drużynie. Ale generalnie mechanik nie jest najlepszym farmerem punktów - najbardziej nadaje się do tego medyk, bo podniesienie kogoś to tyle samo punktów co zabicie i zawsze ktoś potrzebuje leczenia, zaś potem najlepszy jest żołnierz wsparcia. Niekoniecznie trzeba grać na Metro 64, by wyrobić SPM powyżej 600, ale faktycznie takie 1 400 to tylko tam. Poza tym bez dobrego K/D i KPM (Kill per minute) nie utrzymasz wysokiego stałego SPM. Dlaczego?

Zobacz sobie tego pana - http://bf3stats.com/stats_pc/teillman. Dobrze go znam, jest 100% czysty, ale jego styl grania może wydawać się samobójczy, bo ZAWSZE wpada w grupy wrogów, pakuje się w największe opały, jest pierwszym, który będzie próbował przedostać się przez tunel obstawiony przez przeciwników. A aby takie akcje przetrwać, trzeba mieć umiejętności. I w tej sposób nabija się naprawdę dużo punktów. Ja grając bardziej samozachowawczo wyciskam coś ok 480-490 SPM.

PostNapisane: 17 kwi 2012, 12:29 

14 medali za reanimacje duzo mowi o jego stylu gry. Co do SPM to nawet taka glupota jak umiejetnie postawiony T-UGS zamienia sie w maszynke nabijajaca punkty.

PostNapisane: 17 kwi 2012, 13:12 

Jeśli grasz sam, bez znajomych to świetną farmą punktów jest tryb TDM, szczególnie w hardcore. Pamiętaj jednak, że ten tryb w miarę bezstresowo nadaje się tylko do gry przy max 24 graczach.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2