Sycomind napisał(a):
Śmieszą mnie wasze kwestie ze gra jest na minus już i nie da się w to grać wiec nie gram do następnego patcha, nie chcesz grać? nie graj i raczej niema większego sensu pisać to tu, bo kogo to interesuje że już grać nie będziecie.
A mnie śmieszą takie komentarze, forum jest od tego aby wyrazić na nim swoją opinię i tak właśnie zrobiłem... Resztę zdania dokończ sobie sam...
May'u napisał(a):
Nie do końca prawda, snajpa raz ściąga raz nie.
Trzeba trafić w klatkę piersiową z tego co zauważyłem, trafienie gdzieś niżej nie zabija na hita.
banzaI12 napisał(a):
Wydaje mi się, że to spory plus, teraz przygważdżanie ma jakiś sens, warto rozłożyć się z powiększonym magiem i choćby strzelać w okolice, gdzie przeciwnik się chowa, żeby inni mogli ich zabić.
Ja mam kompletnie odmienne zdanie na ten temat. Przygważdżanie nigdy mi się nie podobało. Dlaczego? Spróbuj takiemu trafić banię z snajperki. Rozkłada się taki wali ze 100 naboi i nic nie trafia - to dlaczego kurde ja mam nie móc trafić w niego? Co z tego, że wyceluję jak i tak pocisk poleci tak jakbym strzelał z biodra? Było wystarczająca dobrze, baretki za przygważdżanie było banalnie prosto zrobić więc nie róbcie sobie jaj (i nie mówcie, że ciężko było bo sam mam ponad 7000 asyst za przygważdżanie a wsparciem jakoś nie grywam....)
Co do dodatków za kasę - mi to wisi, jak nie umie grać to i tak mnie nie zabije, nie ważne co podczepi to swojego kałacha czy z czym tam sobie oni biegają...