Cóż, ja się też wypowiem.
Najwięcej godzin mam jako support. I tą klasą najczęściej grywam. Zwykle miałem tak:
M249 - ACOG 4x, Dwójnóg, Extended Mag
Kiedyś G18, ale obecnie wolę G17C z tłumikiem - od chwili, gdy wystrzeliłem we wroga cały magazynek G18 i go nie zabiłem

Jakoś wolę G17C z tłumikiem, a za niedługo przerzucę się na Magnum - jak go odblokuję.
Skrzynka z amunicją(a co innego może mieć support?)
Claymore(i ciekawa mina wroga, któremu zachciało się moich nieśmiertelników)
Specjalizacja: Przygważdżanie drużynowe, chyba że już ktoś tego używa
Obecnie jednak pokusiłem się na coś innego - M249 z holografem, chwytem przednim(jak to Rojo mówił - bo lubimy chwytać z przodu

) oraz z extended magiem.
Tylko to się zmieniło - reszta setu bez zmian. Ogólnie na małych mapkach jest lepiej z holografem i chwytem przednim.
A gdy za niedługo zrobię w końcu piątą gwiazdkę za M249 i odblokuję nieśmiertelnik za mistrzostwo w tej broni - wtedy popróbuję inne RKMy. Może MG36...
A ostatnio przykoksiłem też technika:
A-91 z Kobrą(tym pierwszym celownikiem za 10 zabójstw) oraz Chwytem Przednim(super słowo

)
G17C z tłumikiem
RPG/SMAW - wczoraj odblokowałem Javelina, ale nie miałem jeszcze okazji go testować
Palnik
Ładunki drużynowe - zawsze to kilka rakiet więcej.
To chyba tyle. Szturmowcem dawno nie grałem i raczej nie planuję. Chociaż może by tak przetestować M26 MASS...
Aha, nie rozpisałem się o taktyce. Ja tam nie gram zbyt agrestwnie, zawsze staram się zająć dogodną pozycję, by sobie trochę przykampić. A do kampienia wspaniałe jest leżenie pod tymi wielkimi wywrotkami na Demavendzie. Oczywiście nie kampię całą mapę w jednej pozycji - przemieszczam się, ale nie biegnę też jako pierwszy na wroga. Chyba że czasami wpadnę na jakiś fajny pomysł. W skrócie - mam bardzo podobny styl gry do Rocka.