Oo taka szkoda, że temat o tym, że syf robie już zamknięty

Nie było mi dane zapyta greymana o co mu chodzi, a tak chciałem wiedziec z tym chamstwem o co mu chodziło

Greyman tak BTW to ty pierwszy pojchałeś po moim poście to się nie czepiaj, że ci odpowiedziałem
Ale jedno mi się spodobało ==> mały chłopiec o hitlerowskich zapędach. Z tego zdania to miałem taki ubaw, że pół dnia w dobrym chumorze. Ej greyman jeszcze z jednym cie zdołuje

Znalazłem dziewczynę, która podziwia u mnie fascynajcję III Rzeszą, a zbiór na swoim HDD to ma 3 razy taki jak ja ( między innymi moja sygnaturka jest od niej ^_^ ). A no i powiesz, że pewnie jakaś brzydka i głupia

Też nie trafisz bo akurat jest piękna i inteligenta (dla zainteresowanych mam zdjęcie

:D). A morał z tego taki==> szanuje Sheltona za jego wielki patriotyzm...MK i innych..Szanuje Yuriego za miłośc do Rosji i jak by ktoś się fascynował armią Mandżuko czy jak to tam się pisze, to też bym go szanował, a ponieważ neonazistą nie jestem ( bo to obrzydliew, a wogule NeoN to sami skini itd) to haka na mnie nie masz, więc odpuśc sobie;] Chyba, że chcesz do mnie mówic Obergruppen ^_^ a jak mi znowu pojedziesz to wzwę Gruppena ( tak tak naszego kochanego adminka servera ;p) i wtedy pogadamy

Reszte gorąco pozdrawiam ==> bawcie się dobrze czytając te wywody==> dla upierdliwych ten temat też ma związek z FH, np. Jak gra o II wojnie wpływa na psychikę ludzką