Teraz jest 23 lis 2024, 10:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 19:53 

Witam sporwrotem :)

co do:

Greyman napisał(a):
Myślałem, że teraz, kiedy świat poszedł grac w BF2 w FH pozostanie tylko elita, ale nie - zostały nooby, którym BF2 nie działa.

Możliwe, że z czasem się to ułoży, jak nie to trzeba będzie zrobić listę serwerów na których admini siedzą 24h na dobe :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2005, 18:00 

nawet niewiesz jak się wzruszyłem Gambit :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 21:47 

Zatem siemka Gambi...łelkom bak :) .

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 22:51 

Gorzej tylko, że BF2 mnie wogule nie pociąga :D Tzn grafika fajna i wogule pomysly na gre też, ale sama gra taka sobie :/ Jakaś nudna..mało pojazdów..nie ma konkretnego frontu tylko bieganina od flagi do flagi, za to głosy broni i sposób strzelaania to dla mnie na szóstkę. Nic tylko czeka aż FH 2 wyjdzie :D Już się nie moge doczekac tych serii z MG albo jakiejś wioski ostrzeliwanej z artylerii, na której każdemu będzie zależec :) Pomysł z teamami też może by fajny==> szkoda tylko że każdy ma w dupie rozkazy dowódcy...

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 23:32 

Gambit napisał(a):
sama gra taka sobie :/ Jakaś nudna..mało pojazdów..nie ma konkretnego frontu tylko bieganina od flagi do flagi

i
Gambit napisał(a):
Pomysł z teamami też może by fajny==> szkoda tylko że każdy ma w dupie rozkazy dowódcy...

Widać wyraźnie, że praktycznie w to nie grałeś... :) Zwłaszcza z sensownymi ludźmi.. :) ALe i tak welcome back! :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 01:04 

No grałem na wszystkich polskich serverach i nuda jak nie wiem. Największa tragedia to ta mapa z tamą..ale wogule jestem bardzo rozczarowany...nie tak to miało wygląda...mamy zwykłe desert combat w ładniejszej oprawie...

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 21:56 

Oo taka szkoda, że temat o tym, że syf robie już zamknięty :D Nie było mi dane zapyta greymana o co mu chodzi, a tak chciałem wiedziec z tym chamstwem o co mu chodziło :) Greyman tak BTW to ty pierwszy pojchałeś po moim poście to się nie czepiaj, że ci odpowiedziałem :P
Ale jedno mi się spodobało ==> mały chłopiec o hitlerowskich zapędach. Z tego zdania to miałem taki ubaw, że pół dnia w dobrym chumorze. Ej greyman jeszcze z jednym cie zdołuje :D Znalazłem dziewczynę, która podziwia u mnie fascynajcję III Rzeszą, a zbiór na swoim HDD to ma 3 razy taki jak ja ( między innymi moja sygnaturka jest od niej ^_^ ). A no i powiesz, że pewnie jakaś brzydka i głupia :D Też nie trafisz bo akurat jest piękna i inteligenta (dla zainteresowanych mam zdjęcie :D:D). A morał z tego taki==> szanuje Sheltona za jego wielki patriotyzm...MK i innych..Szanuje Yuriego za miłośc do Rosji i jak by ktoś się fascynował armią Mandżuko czy jak to tam się pisze, to też bym go szanował, a ponieważ neonazistą nie jestem ( bo to obrzydliew, a wogule NeoN to sami skini itd) to haka na mnie nie masz, więc odpuśc sobie;] Chyba, że chcesz do mnie mówic Obergruppen ^_^ a jak mi znowu pojedziesz to wzwę Gruppena ( tak tak naszego kochanego adminka servera ;p) i wtedy pogadamy :D Reszte gorąco pozdrawiam ==> bawcie się dobrze czytając te wywody==> dla upierdliwych ten temat też ma związek z FH, np. Jak gra o II wojnie wpływa na psychikę ludzką :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 22:17 

Gambit napisał(a):
Oo taka szkoda, że temat o tym, że syf robie już zamknięty :D Nie było mi dane zapyta greymana o co mu chodzi, a tak chciałem wiedziec z tym chamstwem o co mu chodziło :) Greyman tak BTW to ty pierwszy pojchałeś po moim poście to się nie czepiaj, że ci odpowiedziałem :P
Ale jedno mi się spodobało ==> mały chłopiec o hitlerowskich zapędach. Z tego zdania to miałem taki ubaw, że pół dnia w dobrym chumorze. Ej greyman jeszcze z jednym cie zdołuje :D Znalazłem dziewczynę, która podziwia u mnie fascynajcję III Rzeszą, a zbiór na swoim HDD to ma 3 razy taki jak ja ( między innymi moja sygnaturka jest od niej ^_^ ). A no i powiesz, że pewnie jakaś brzydka i głupia :D Też nie trafisz bo akurat jest piękna i inteligenta (dla zainteresowanych mam zdjęcie :D:D). A morał z tego taki==> szanuje Sheltona za jego wielki patriotyzm...MK i innych..Szanuje Yuriego za miłośc do Rosji i jak by ktoś się fascynował armią Mandżuko czy jak to tam się pisze, to też bym go szanował, a ponieważ neonazistą nie jestem ( bo to obrzydliew, a wogule NeoN to sami skini itd) to haka na mnie nie masz, więc odpuśc sobie;] Chyba, że chcesz do mnie mówic Obergruppen ^_^ a jak mi znowu pojedziesz to wzwę Gruppena ( tak tak naszego kochanego adminka servera ;p) i wtedy pogadamy :D Reszte gorąco pozdrawiam ==> bawcie się dobrze czytając te wywody==> dla upierdliwych ten temat też ma związek z FH, np. Jak gra o II wojnie wpływa na psychikę ludzką :D

ej a w podpisie można mieć swastyke?

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 23:25 

O Gamibit oduczył się pistac "Greymanku"Ii temu podobne WoW.(Robi postępy)

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 23:30 

A no włąsnie zapomniałem gambit podziekowac za te 1,5 mln w l2 :D tylko błagam nie bądz clem w boh

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2005, 00:09 

Dandi jak już coś napisze...
Hmm, a propo postu gambita, zastanawiam się co zrobi dziewczyna kiedy wejdzie do mojego pokoju i zobaczy moje plakaty :D:D
I jeszcze jedno, nie szanuje ludzi którzy czują miłość do rosji, mam takie prawo. Z resztą się zgadzam. Jutro się zgłoszę po zdjęcie Gambit ^_^.
hihi, ciekawe czy Twoja dziewczyna, przebije mnie (w zbiorach). Raczej to nie możliwe.
Co do gruppenów i innych, za jednym serverze CoD:UO "Tiny CoD server" na którym często gram (tak to jest reklama :P) gra człowiek o nicku "SS-Obersturmfuhrer" i jest lubiany do tego stopnia, że został umieszczony w hall of fame serva.

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2005, 21:52 
Oldboy Battlefield.pl

czysty debilizm...
nikt nie powiedzial ze piekne kobiety nie moga byc bezmozgie... :roll:
mlodzierz wszech...belech... szczyt debilizmu

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2005, 22:49 

Okota napisał(a):
czysty debilizm...
nikt nie powiedzial ze piekne kobiety nie moga byc bezmozgie... :roll:
mlodzierz wszech...belech... szczyt debilizmu

Nie bój się Okota - MW nie goni z siekierami za przerośniętymi dentystami :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 00:09 
Oldboy Battlefield.pl

moze i nie goni... tylko ze potem siedze nachirurgii i musze szyc.... :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2