Trigg napisał(a):
Hokahey napisał(a):
(...) kumpel się delikatnie wkurzył, podszedł do tego gościa z Flakiem i wystrzelił kilka naboi w opancerzenie działa aby go ostrzec żeby uważał na przyszłość... (...) (napomnie że kolega strzelał w pancerz działa - ani razu nie mierzył/trafił w gościa który go zabił...) (...)
A mogl nie strzelac tylko skrobnac pare slow i tyle. Co to za klimat walic specjalnie w strone swoich oddzialow. Poza tym jak sam piszesz:
Cytuj:
( spoko może się zdarzyć każdemu tymbardziej że to był czołg przeciwnika...)
Takie TK sie moze zdarzyc i tyle, czasem w ferworze walki nie spojrzy sie na taga tylko na mundur (czy ksztalt) i bach friendly fire.
IMHO bez sensu ze kumpel podszedl do goscia i probowal w niego strzelac, za bardzo nie rozumiem zachowania wiec moze i kick uzasadniony.
Mógł napisać mu coś ale że koleś był w pobliżu to ostrzegł go w niebanalny i niekrzywdzący sposób

nie czytałeś chyba uważnie tego co napisałem - nie strzelał w gościa BA nawet go razu jednego nie trafił on strzelał tylko pare naboi w osłonę Flak-a na którym ten gostek siedział a tekst "spoko że każdemu się może zdarzyć" tyczy się wtedy jeśli nie zostanie się wykopanym w tak bezczelny sposób....
Powtarzam raz jeszcze że kolega nikogo nawet nie zranił a został sam zabity przez swoich a raz od admina który potem go wykopał

, bardzo mnie dziwi to że napisałeś że może był kick uzasadniony

.... Następnie zachowanie admina po tym co się stało - to już kompletny brak kompetencji

- to tak jakby oskarżyli cię o morderstwo a ty nie mógłbyś nic powiedzieć w samoobronie bo zabiją cię na miescu ( czytaj zbanują)
=Legion= - Też dziwne ale u mnie tymbardziej to jest bez sensu że właśnie wiadomo o co chodzi...
HamP "No cóż,po prostu coniektórym odbija "władza" i w przypływie złego humoru bawią się w takie rzeczy i w całkowicie nieuzasadnionych przypadkach,wyrzucają innych graczy ze swoich serwerów. Jedna jedyna rada,to nie przejmować się,olać sprawę i po prostu grywać na innych serwerach. " - dokładnie taki sam wniosek wysnuł mój kolega - identyczny jak twój hehe
MK - no nieźle miałeś podobną sytuacje co ja na Battle of The Bulge - grałem po stronie axis i akurat udało mi się dorwać Tigera no i tak dobrze mi szło że zabiłem ok 92-96 razy i ani razu nie zginąłem w końcu przycisneliśmu aliantów do jednej flagi i kiedy ostrzeliwałem te flage a część drużyny poszła ją zdobyć i zapowaidało się że to będzie Total Victory

dostałem Kicka , potem wchodze na serwer i pytam się dlaczego ? a admin powiedział że dlatego że kampowałem - myślałem że spadne z kzresełka hehe co za komedian z niego, tłumaczyłem mu że my możemy w tej mapie przejąć wszystkie flagi i mogę ostrzeliwać każdą flagę jaką chcę i że jeśli by mieli choć jedną nie przejmowalną flagę to absolutnie by mnie nawet tam nie zobaczyli... ale już nic nie odpisał...przynajmniej ten admin dał mi się wypowiedzieć a nie zagroził banem jak ten Sturmer z AK