Teraz jest 23 lis 2024, 07:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 gru 2004, 02:34 

Grywam dość często z kumplem na tym serwie i zawsze było spokojnie aż do wczoraj...
Akurat była kolej kumpla... mapa Operation Goodwood - kolega jedzie po stronie Axis fartownie skonfiskowanym Shermanem :wink: a tu nagle z dość bliska zabił go swój z Flak-a ( spoko może się zdarzyć każdemu tymbardziej że to był czołg przeciwnika...) kumpel się delikatnie wkurzył, podszedł do tego gościa z Flakiem i wystrzelił kilka naboi w opancerzenie działa aby go ostrzec żeby uważał na przyszłość... po chwili admin tego serwa --<AK>--Sturmer zabił mojego kolegę a następnie wykopał go z serwera :shock: po powrocie na serwer kolega się spytał za co, a on odpowiada "za próbę TK" :lol: :lol: z czymś takim się nigdy nie spotkałem - dla mnie to zwykły CHAM :evil: tymbardziej że powiedzieliśmy mu że nie miał go zamiaru zabić tylko go ostrzegł a on kazał nam się zamknąć bo dostaniemy bana !!! to już jest szczyt chamstwa... :evil: próbowaliśmy to wyjaśnić bo naprawde nie było w tym sensu lecz zmuszeni byliśmy po jego groźbie bana siedzieć cicho jak mysz - dlatego że często gramy na tym serwie :cry:, ludzie zabijają co jakiś czas swoich i jest "spoko" grają dalej a tu KICK za próbę TK echh (napomnie że kolega strzelał w pancerz działa - ani razu nie mierzył/trafił w gościa który go zabił...) . Podsumujmy - kolega sam nie zabił ani razu nikogo ze swojej drużyny a sam został zabity 2 razy po czym bezczelnie wykopany z serwera za próbę TK. - nie wiem jak wy ale takie zachowanie admina na pewno nie było w porządku, spotkaliścię się z czymś takim ??? i wogóle co o tej sprawie myślicie...

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 10:13 

To jest (a raczej było,bo od pewnego czas nie grywam na freeplay'u :D ) nagminne na coniektórych serwerach. Np.swego czasu po wejściu na serwer klanu History is War lub Forgotten Honor, gracze z UKF'u dostawali kick'a tylko dlatego,że...są graczami z UKF'u :lol: No cóż,po prostu coniektórym odbija "władza" i w przypływie złego humoru bawią się w takie rzeczy i w całkowicie nieuzasadnionych przypadkach,wyrzucają innych graczy ze swoich serwerów. Jedna jedyna rada,to nie przejmować się,olać sprawę i po prostu grywać na innych serwerach.
Pozdrawiam

PostNapisane: 16 gru 2004, 10:39 

Hokahey napisał(a):
(...) kumpel się delikatnie wkurzył, podszedł do tego gościa z Flakiem i wystrzelił kilka naboi w opancerzenie działa aby go ostrzec żeby uważał na przyszłość... (...) (napomnie że kolega strzelał w pancerz działa - ani razu nie mierzył/trafił w gościa który go zabił...) (...)

A mogl nie strzelac tylko skrobnac pare slow i tyle. Co to za klimat walic specjalnie w strone swoich oddzialow. Poza tym jak sam piszesz:
Cytuj:
( spoko może się zdarzyć każdemu tymbardziej że to był czołg przeciwnika...)

Takie TK sie moze zdarzyc i tyle, czasem w ferworze walki nie spojrzy sie na taga tylko na mundur (czy ksztalt) i bach friendly fire.
IMHO bez sensu ze kumpel podszedl do goscia i probowal w niego strzelac, za bardzo nie rozumiem zachowania wiec moze i kick uzasadniony.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 10:42 

No cóż,zgadzam się całkowicie z HamP'em,niestety ostatnio dość często tak się dzieje.Pamiętak jak pewego razu grałem sobie na History is War-nie robiłem nic głupiego typo TK ani strzelanie do swoich....po prostu leciałem sobie samolotem i......dostałem bana na cały miesiąc :D (czy tam na ile sie bana dostaje :( )-zupełnie bez żadnego ostrzeżenia,ani informacji za co :roll: .
No ale cóż...jak to mawiali starożytni rzymianie:"Shit hapens"

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 12:16 

pff to nic,jeszcze za czasów wersji 0.61 grałem na fall waiss allied i dość skutecznie broniliśmy się przed axisami,udało mi się zniszczyć czołgi które atakowały baze gł. po chwili zobaczyłem informacje "banned from server" :evil: było to na servie nordwind cośtam,oczywicie ban był stały

PostNapisane: 16 gru 2004, 12:16 

Trigg napisał(a):
Hokahey napisał(a):
(...) kumpel się delikatnie wkurzył, podszedł do tego gościa z Flakiem i wystrzelił kilka naboi w opancerzenie działa aby go ostrzec żeby uważał na przyszłość... (...) (napomnie że kolega strzelał w pancerz działa - ani razu nie mierzył/trafił w gościa który go zabił...) (...)

A mogl nie strzelac tylko skrobnac pare slow i tyle. Co to za klimat walic specjalnie w strone swoich oddzialow. Poza tym jak sam piszesz:
Cytuj:
( spoko może się zdarzyć każdemu tymbardziej że to był czołg przeciwnika...)

Takie TK sie moze zdarzyc i tyle, czasem w ferworze walki nie spojrzy sie na taga tylko na mundur (czy ksztalt) i bach friendly fire.
IMHO bez sensu ze kumpel podszedl do goscia i probowal w niego strzelac, za bardzo nie rozumiem zachowania wiec moze i kick uzasadniony.

Mógł napisać mu coś ale że koleś był w pobliżu to ostrzegł go w niebanalny i niekrzywdzący sposób :wink: nie czytałeś chyba uważnie tego co napisałem - nie strzelał w gościa BA nawet go razu jednego nie trafił on strzelał tylko pare naboi w osłonę Flak-a na którym ten gostek siedział a tekst "spoko że każdemu się może zdarzyć" tyczy się wtedy jeśli nie zostanie się wykopanym w tak bezczelny sposób....
Powtarzam raz jeszcze że kolega nikogo nawet nie zranił a został sam zabity przez swoich a raz od admina który potem go wykopał :evil: , bardzo mnie dziwi to że napisałeś że może był kick uzasadniony :shock: .... Następnie zachowanie admina po tym co się stało - to już kompletny brak kompetencji :evil: - to tak jakby oskarżyli cię o morderstwo a ty nie mógłbyś nic powiedzieć w samoobronie bo zabiją cię na miescu ( czytaj zbanują) :evil:

=Legion= - Też dziwne ale u mnie tymbardziej to jest bez sensu że właśnie wiadomo o co chodzi...

HamP "No cóż,po prostu coniektórym odbija "władza" i w przypływie złego humoru bawią się w takie rzeczy i w całkowicie nieuzasadnionych przypadkach,wyrzucają innych graczy ze swoich serwerów. Jedna jedyna rada,to nie przejmować się,olać sprawę i po prostu grywać na innych serwerach. " - dokładnie taki sam wniosek wysnuł mój kolega - identyczny jak twój hehe

MK - no nieźle miałeś podobną sytuacje co ja na Battle of The Bulge - grałem po stronie axis i akurat udało mi się dorwać Tigera no i tak dobrze mi szło że zabiłem ok 92-96 razy i ani razu nie zginąłem w końcu przycisneliśmu aliantów do jednej flagi i kiedy ostrzeliwałem te flage a część drużyny poszła ją zdobyć i zapowaidało się że to będzie Total Victory :wink: dostałem Kicka , potem wchodze na serwer i pytam się dlaczego ? a admin powiedział że dlatego że kampowałem - myślałem że spadne z kzresełka hehe co za komedian z niego, tłumaczyłem mu że my możemy w tej mapie przejąć wszystkie flagi i mogę ostrzeliwać każdą flagę jaką chcę i że jeśli by mieli choć jedną nie przejmowalną flagę to absolutnie by mnie nawet tam nie zobaczyli... ale już nic nie odpisał...przynajmniej ten admin dał mi się wypowiedzieć a nie zagroził banem jak ten Sturmer z AK :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 16:01 

HamP napisał(a):
To jest (a raczej było,bo od pewnego czas nie grywam na freeplay'u :D ) nagminne na coniektórych serwerach. Np.swego czasu po wejściu na serwer klanu History is War lub Forgotten Honor, gracze z UKF'u dostawali kick'a tylko dlatego,że...są graczami z UKF'u :lol: No cóż,po prostu coniektórym odbija "władza" i w przypływie złego humoru bawią się w takie rzeczy i w całkowicie nieuzasadnionych przypadkach,wyrzucają innych graczy ze swoich serwerów. Jedna jedyna rada,to nie przejmować się,olać sprawę i po prostu grywać na innych serwerach.
Pozdrawiam

Może mieliście za dobre statsy? albo kiedyś robiliście na tym servie coś idiotycznego?
A tak na serio to często wywalają nas za to, że jesteśmy polakami :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 16:20 

Polecam lektórkę

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 17:12 

Mhm to rzuca zupelnie inne swiatlo na sprawe. Od dawna sie wlasnie zastanawialem nad nazwa Arische Kampfer ze chyba jest jakos malo odpowiednia. Jesli do tego dochodza zachowania adminow o podtekscie rasistowskim (z czym osobiscie sie nie spotkalem a gram tam czesto) to chyba odpowiedz odpowiedz moze byc tylko jedna. Hokahey moze sie spotkamy na jakims serwie ale na pewno nie bedzie to AK, niech spadaja (<- eufemizm) :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 23:04 

Echh co za serwer :shock: - ale mimo tego i tak prawdopodobnie będę tam grał ponieważ bitwy są tu długie i jest przeważnie dużo ludzi i grają do późna, pozostaje tylko siedzieć w cieniu, niewychylać się i uważać na tego pokręconego admina Sturmer-a :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 23:31 

Arische Kamper - to serwer prowadzony przez jakichś pomylonych nazioli i jest bojkotowane przez częśc klanów (zazwyczaj niemieckich)

Ja tam lubię grać po stronie aliantów, bo zazwyczaj strona axis jest nieźle zgrana i walka jest ciężka. Nigdy nie gram na AK po stronie axis.

Często się zdarza, że jak niemcy dostają łupnia, to gra jest przerywana i ładowana jest następna plansza.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 23:42 

jurgens napisał(a):
...Często się zdarza, że jak niemcy dostają łupnia, to gra jest przerywana i ładowana jest następna plansza.

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 23:45 

Widzę jurgens, że ten server/admini nieźle was wku**ił.
Ale jeżeli to co mówisz jest prawdą to :evil: :x

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 23:46 

Ale zawsze mam wielką radochę jak sztrzelam do gości z tagiem < AK > czy jak oni tam mają.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2004, 23:56 

Ja ogólnie mam radochę jak strzelam do wszystkiego co się rusza i ma obok nicka "GER". Nie jestem rasistą ale wiem, że oni się cieszą zabijając mnie :D
Muszę sobie kiedyś tam zagrać po stronie allies i zobaczyć te oszustwa...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2