Teraz jest 22 lis 2024, 16:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2005, 00:43 

ale prowadzimy ciekawy dialog:) nie ma co gadac... w kazdym razie sprawa stoi tak- jak ktos potrzebuje cedeki z FH to pisac mi na gg. wypale i przesla poczta (chyba ze ktos jest z okolicy katowic, to odbior osobiscie). nie biore za to kasy- jedynie koszt wyslania (mozna sobie sprawdzic kalkulatorkiem na stronie poczty czy nie "okradam" czasem na te 1-2 zł. :) ) i koszt cdkow (ok 1.40zl za sztuke- tdk slim- made in hipermarket auchan- katowice)- jak ktos chce to mu paragon do paki z plytkami wsadze- zeby nie bylo ze tutaj czerpie jakies korzysci z czyjejs pracy. narazie- i prosze nie mowcie "pirat, bana na caly servis mu", "na stos pirata", "cytuj instrukcje, czy masz oryginalnego battlefielda" ani podobnych. jak sie kto czuje urazony- to jestem otwarty na kulturalna i tresciwa krytyke. ale nie chce zbic majatku na rozsylaniu darmowego moda do gry, tylko wspomoc ludzi- a mod wielki jest- wiec nie ma chyba zadnego przestepstwa w wysylaniu go poczta? ps. az mi sie prypomnialy czasy, gdy sie dema gier na dyskietkach wysylalo poczta...

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2005, 04:54 
Moderator forum

No ja mam najnowszy patch jak kolega z Krakowa reflektuje.

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2005, 11:47 

thx
Rozmowa rzeczywiście była bardzo konstruktywna. Wnioski .... :?
FH juz posiadam w każdym razie kosztowało mnie to jednego browara i rozmowę z adminem by mógł mi to ścianąć. W domku na 256 strasznie długo to trwało (1,6 Giga zapowadalo że będzie ciagnąc około 30 h ) .
W każdym razie miejcie na uwadze by scena fh czy dc sie rozwijała nalezy sobie pomagać. Tu uklon w stronę Hynala i butcher2150'a .

Kiedyś życie było łatwiejsze a potem zacząłem grać nałogowo w bf :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 11:40 

witam
podkleje się pod topic :)
mam niestety sdi , zassałem moda moda ale pliki uszkodzone :(
może mnie ktoś poratuje
koszty oczywiście pokrywam a i na piwo nie poskąpie :wink:
mój gg 8462553

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2