ale prowadzimy ciekawy dialog:) nie ma co gadac... w kazdym razie sprawa stoi tak- jak ktos potrzebuje cedeki z FH to pisac mi na gg. wypale i przesla poczta (chyba ze ktos jest z okolicy katowic, to odbior osobiscie). nie biore za to kasy- jedynie koszt wyslania (mozna sobie sprawdzic kalkulatorkiem na stronie poczty czy nie "okradam" czasem na te 1-2 zł.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) i koszt cdkow (ok 1.40zl za sztuke- tdk slim- made in hipermarket auchan- katowice)- jak ktos chce to mu paragon do paki z plytkami wsadze- zeby nie bylo ze tutaj czerpie jakies korzysci z czyjejs pracy. narazie- i prosze nie mowcie "pirat, bana na caly servis mu", "na stos pirata", "cytuj instrukcje, czy masz oryginalnego battlefielda" ani podobnych. jak sie kto czuje urazony- to jestem otwarty na kulturalna i tresciwa krytyke. ale nie chce zbic majatku na rozsylaniu darmowego moda do gry, tylko wspomoc ludzi- a mod wielki jest- wiec nie ma chyba zadnego przestepstwa w wysylaniu go poczta? ps. az mi sie prypomnialy czasy, gdy sie dema gier na dyskietkach wysylalo poczta...