WuWu84 napisał(a):
A niektórzy potrzebują coś koniecznie udowodnić sobie i niestety także innym...
W swojej wypowiedzi sam zauważyłeś że FH2 nie istnieje, jak zatem można porównywać rzeczy istniejące, z nie istniejącymi? Faktycznie chyba tylko marzenia fanów... A jeżeli już będziemy mogli mówić o rzeczach istniejących, co jest kryterium "lepszości"? Dla mnie mimo archaicznego już enginu FH jest nadal bardziej atrakcyjne niż PR. Popularność? Czy tysiące grających w BF2142 czynią go lepszym? Dla mnie zupełnie nie...
Twórcy FH2 słyną wręcz z zadufania w sobie, użytkownicy widać też, dlatego ten mod jeszcze się nie ukazał, gdyby byli otwarci na społeczność specjalizującą się w modelowaniu i teksturowaniu, dawno by było wszystko skończone.
Tak, BF2142 posiadający tysiące graczy jest lepszy, bo jest i dział promocji postarał się o tych ludzi, marketing zadziałał.
Zapatrzeni i zadufanie w sobie użytkownicy i moderzy FH robią sobie tylko kuku.
Uważanie się za elitę (mowa o twórcach moda) jest przejawem arogancji, to nie sprzyja środowisku graczy a tylko licznym konfliktom. Mam nadzieję, że to się tam zmieni, bo na razie mod ma miano widma jakim kiedyś był STALKER a teraz jest Fallout 3. Zamiast prośby o pomoc, utrzymaniem dobrych relacji ze środowiskiem BF2, jest dziwna zawiść i szczerzenie zębów na słowa krytyki.
Skoro ci od FH2 są faktycznie takimi mistrzami nad mistrzów, to niech to udowodnią, produkowanie obrazków ze screenami nowych pojazdów bez końca jest nudne.