Teraz jest 22 lis 2024, 05:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2008, 15:24 

MK napisał(a):
sorry ale co niby takiego super wyjątkowego jest w Gigabyte?widzę ze żyjesz w przeświadczeniu że jedna marka jest lepsza bo niby bardziej znana czy jak?karty referencyjne wszystkich marek są praktycznie identyczne jeżeli chodzi o jakośc wykonania,też kiedyś miałem podobne przeświadczenie o wyższości Gaiwarda na innymi kartami,kupiłem 6600gt..słabo się podkręcała no powiedzmy standard jak na 6600gt mimo że Gainward to powinna byś lepsza w o/c..tragedia zaczęła się jak zdjąłem chłodzenie..omg radiator aluminiowy najprostszy,powierzchnie stykajace się z pamieciami i gpu zero wyszlifowania,rowki itd,sorry ale myślałem ze jakieś chinskie badziewie trzymam a nie słynnego z dopracowania podkręcania itd Gainwarda"..od tego czasu napewno nie kupię karty aby płacić wiele więcej tylko za kolor czy napis

reasumując i Palit i Gigabyte na tych samych taktowaniach o takich samych parametrach jednakowo będą wydajne

Każdy ma swoje zdanie na ten temat moje jest zgoła odmienne od twojego a to dlatego że miałem okazję przetestować i jedną i drugą kartę i jakimś dziwnym trafem te same parametry i na moim palicie tnie FH a na pasywnym chłodzeniu gigabyta nie tnie na ful.... Ale dośc Offtopów.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2008, 15:37 

pasywne chłodzenie musi zwykle mieć dobry przepływ powietrza w budzie a najlepiej zamontować wiatraczek chłodzący

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2008, 21:34 

A co to k**** wszystko ma wspolnego z nasza kompania? Idzcie sobie na jakis temat o sprzecie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2