Właśnie,o

czasem ciężko znaleźć czas, ja np.tydzień odpuściłem, nie dawałem rady, choć bodajże w weekend ostatni czekałem i nikt nie przyszedł. Tak więc różnie bywa.
Ale już już wchodzę i strzelam
ps. Obiecuję już niedługo dokończyć i pełną wersję oddać. Mr J.

I gdzie się podział mój obrazek?
Przepraszam Slobo ale Cię ubiegnę w kwestii, jak sądzę i wciąż mam nadzieję, że dla nas graczy w FHSW najistotniejszej:
Ludzie, towarzysze, przyjaciele, co się z Wami dzieje? Oczywistym jest, że wszyscy mają jakieś obowiązki, szkoła, praca (u niektórych, jak wiecie to to samo

) Jestem tu stosunkowo krótko, więc może nie jestem w mocy na ten akurat temat się wypowiadać ale zauważam bardzo smutną tendencję u większości z Was polegającej na stopniowej rezygnacji z naszej, do tej pory ulubionej rozrywki

Powtarzam: rozumiem tzw życie codzienne, sam je mam w ilości dojmującej ale sami zauważcie: jeszcze na górze tej strony apelowałem do Mr.J by na serwerze limity zwiększył bo czekaliśmy w kolejce a teraz co?Masz rację Slobo; jak tak dalej pójdzie, serwer do DupY zawędruje i tam pozostanie w smrodzie marazmu i ciemności niechciejstwa

Wciąż, jak gramy zauważam pewną radośc z zabawy, więc dlaczego nas mniej? A już jak EyE podziękował za administowanie?Apokalipsa panowie