Teraz jest 30 lis 2024, 00:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 69  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 sie 2012, 22:58 

WoWo_Soldier napisał(a):
mam dokładnie 2 pytania:
- jakie mapy doszły w 0.5
- gdzie znajdę mausa, na której mapie konkretnie
zbytnio logi ze zmianami są bardzo ubogie

Alaska, Monter des Stahles (morska),

maus: Alpenfestung, Berlin Outskirts, Operation Rattrap

PostNapisane: 13 sie 2012, 00:02 

Mr.J@ Po dograniu Forgotten Hope Fanmappack Version 6 mam 4,28 GB, 184 pliki, 8 folderów.

PostNapisane: 13 sie 2012, 00:49 

Może lepiej pobierz dwuczęściowy instalator, linki znajdzie mn na fhsw-europ.ucoz.de

PostNapisane: 13 sie 2012, 10:34 

Dzięki Mr.J, już wszystko gra.

PostNapisane: 28 sie 2012, 12:06 

Witam.
Postanowiłem się wreszcie zarejestrować.

Zastanawiam się czy w przyszłości problem, że tak powiem, z graniem w single player będzie rozwiązany?
Czy ktoś posiada na ten temat jakieś informację.
I takie pytanie dodatkowe. Czy jest możliwość dodania dźwięków z Sound packa?
Bardzo podobała mi się ścieżka dźwiękowa ładowania mapy. :wink: Może ktoś zna tytuł utworu.

PostNapisane: 28 sie 2012, 18:46 

Dai napisał(a):
Zastanawiam się czy w przyszłości problem, że tak powiem, z graniem w single player będzie rozwiązany?

Nie będzie, chyba, że ktoś doda boty niezależnie. To jest na prawdę kupa roboty.

Dai napisał(a):
I takie pytanie dodatkowe. Czy jest możliwość dodania dźwięków z Sound packa?
Bardzo podobała mi się ścieżka dźwiękowa ładowania mapy. :wink: Może ktoś zna tytuł utworu.

SoundPack do najnowszej wersji ma być we wrześniu.

PostNapisane: 28 sie 2012, 19:50 

Trochę szkoda, że nie raczej nie będzie botów. Zawsze można było się trochę pobawić.
Dziękuje za szybką odpowiedź i do zobaczenia na polu bitwy.

PostNapisane: 13 paź 2012, 19:34 

Widzę ostatnio, że już chyba odechciało wam się FHSW :(. Piątek, sobota w wieczór kiedy gra dużo osób nie widzę prawie nikogo z polskiego grona (poza Mr J) na serwerze, co z wami chłopaki??

PostNapisane: 13 paź 2012, 20:18 

Praca, szkoła itepe

PostNapisane: 14 paź 2012, 17:49 

:shock: Właśnie,o :!: czasem ciężko znaleźć czas, ja np.tydzień odpuściłem, nie dawałem rady, choć bodajże w weekend ostatni czekałem i nikt nie przyszedł. Tak więc różnie bywa. :?
Ale już już wchodzę i strzelam :wink:
ps. Obiecuję już niedługo dokończyć i pełną wersję oddać. Mr J. 8)

I gdzie się podział mój obrazek?

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Przepraszam Slobo ale Cię ubiegnę w kwestii, jak sądzę i wciąż mam nadzieję, że dla nas graczy w FHSW najistotniejszej:
Ludzie, towarzysze, przyjaciele, co się z Wami dzieje? Oczywistym jest, że wszyscy mają jakieś obowiązki, szkoła, praca (u niektórych, jak wiecie to to samo :wink: ) Jestem tu stosunkowo krótko, więc może nie jestem w mocy na ten akurat temat się wypowiadać ale zauważam bardzo smutną tendencję u większości z Was polegającej na stopniowej rezygnacji z naszej, do tej pory ulubionej rozrywki :( Powtarzam: rozumiem tzw życie codzienne, sam je mam w ilości dojmującej ale sami zauważcie: jeszcze na górze tej strony apelowałem do Mr.J by na serwerze limity zwiększył bo czekaliśmy w kolejce a teraz co?Masz rację Slobo; jak tak dalej pójdzie, serwer do DupY zawędruje i tam pozostanie w smrodzie marazmu i ciemności niechciejstwa :!: Wciąż, jak gramy zauważam pewną radośc z zabawy, więc dlaczego nas mniej? A już jak EyE podziękował za administowanie?Apokalipsa panowie :evil:

PostNapisane: 18 paź 2012, 22:30 

Dzisiejsza sytuacja wyjątkowo mnie wkur%^*a :twisted: Ok godziny 19:00 wszedłem na pusty serwer z nadzieją że za jakiś czas pojawią się gracze i rozegramy sobie kilka fajnych mapek. Miałem szczęście - po jakimś czasie na serwerze było już 10 graczy (Vau, Mr_J i wielu innych).
Fajnie się grało do zakończenia mapy "Bombing the Reich", po tym ktoś (chyba Fritz) ustawił jako następną mapę Operation Kikusui day2 i cała rozgrywka poszła w pi&du. Z 10 graczy zrobiło się 7, następnie 4 i w końcu 0. I wcale ta sytuacja mnie nie dziwi. Ogromna mapa, typowo lotnicza i do tego 10 graczy :stupid: . Chyba rozsądniej byłoby zagrać mapę gdzie można walczyć piechotą, czołgami i samolotami, choćby taką mapę jak El Alamein, Alpenfestung, Desertrose, Charters itp. Ktoś powie "Ile razy można grać te same mapy?!" Ale gwarantuje że po załadowaniu tych lub podobnych map, graczy by przybyło. TE mapy lubi większość graczy FHSW - każdy znajdzie coś dla siebie, samolot, czołg itp.

Na stronie głównej FHSW Europ dalej wisi flayer z poprzedniego event :? Widocznie nie ma kto się tym zająć. Dzisiaj uderzyłem do Stefana z prośbą o "prawa" do edycji newsów na stronie głównej, zobaczymy czy się zgodzi.

Chłopaki NIE dajmy umrzeć FHSW :!:

W niedziele event:

Flyer nie jest zbyt ładny i pomysłowy, obiecuje że następnym razem będzie ładniejszy.

Obrazek

PostNapisane: 19 paź 2012, 19:27 

Dla mnie twoje flajery są kozackie! Czemu tak długo się kryłeś z swoim wyczuciem estetyki i kolorów? :D

pfc tez jest wyludnione, takze to globalny problem

a eYe zrobił kapitalną robotę przez ostatni rok, wielkie podziękowania mu się należą

PostNapisane: 20 paź 2012, 18:12 

Ojjj muszę sobie przypomnieć w końcu o zainstalowaniu 0.8 ^_^, w końcu pogram.

PostNapisane: 25 paź 2012, 11:46 

@KaZe703PL - w takim razie zapraszam na event:

Obrazek

PostNapisane: 26 paź 2012, 15:17 

Witam, chciałbym wziąć udział w tym evencie, ale nijak nie mogę odpalić ściągniętej przed kilkoma dniami z tego portalu ostatniej wersji FHSW. Zwykły FH działa bez zarzutu, ale już w FHSW wywala mnie przy ładowaniu jakiejkolwiek mapy. Dodam, że mam poczciwego XP. Czy, mimo że silnik gry jest leciwy, może chodzić o jakieś niedobory sprzętowe? Np. nie mam wiele ramu, ledwie 2 Gb.
Jakaś dobra istota wesprze radą?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 69  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2