Ee tam, ja wracam do czechów
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Wy jesteście żałośni. Np ten temat==> kolejny ***** temat który prowadzi do nikąd. Dwa lata temu jak się tu pojawiłem wszyscy się podniecali, że będą robi mapkę westerplatte. Ludzie i wy mówicie, że ja jestem żałosny ?! Ile już takich tematów było ! Jakiemuś lamerowi nagle się zebrało na wzruszenia o Polsce ! Może najpierw zróbcie mapkę albo nawet i moda dopiero potem zacznijcie gada co dalej bo takie gadanie to dopiero prowadzi do nikąd!! Ale nieee to jest zajebiście inteligentna dyskusją na poziomie, z której na pewno coś wyniknie. Kolejna rzecz, Jurgens jak zwykle mnie rozwalił na atmoy, bo biedaczek myśli, że ja tu siedze i się pocę jak by tu wam przygadac. No to sprostowanie: te topiki mnie bawią bo wasze reakcje są dziecinne. Ja tylko nienawidze idiotów, a o takim poziomie intelektualnym często świadczy fakt, że ktoś probuje po mnie pojecha, a w końcu sam się gubi w tym co mówi. Może i to forum jest fajne, może ja się nie znam, ale wg mnie to zawsze było miejsce wylewania prywatnych żalów i frustracji. Czasem ktoś dał radę jakiemuś głupkowi że do FH nie wystarczy 128MB ramu co było pozytywnym elementem, ale cała reszta ? Co do moderatorów to mi to wisi, bo mam moderacje na 3 w tym dwóch poważnych forach i sam takie teksty puszczam do innych idiotów, ale w tym przypadku chodzi o mnie. Nie lubie jak ktoś nie rozumie o czym ja pisze lub wogule nie czyta tego co napisałem. Tym postem jako ostatnim narazie sobie daruje i jeszcze jedno==> nie dacie mi bana, bo ja już więcej nie napisz
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A na pewno nie tego typu posty, bo nikt nie rozumie tego, a po co macie się przemęczac psychicznie. Ogranicze się tylko do "tak" i "nie". A co do rzucania mięsem..to tu też żal dupe ściska na wasze komentarze. Wy wogule wiecie co to znaczy? Jak pisze, że ktoś mi sie nie podoba to pisze: Jesteś idiotą ( to wrzuyta) bo to tamto tamto ( czyli argumenty). Gdaybym walił mięsem jak mówicie to bym napisał: chój ci w dupe ty kurwo itd itd, ale to własnie do niczego nie prowadzi, tym bardziej, że uznał bym za zmarnowany czas, który poświęciłem na czytanie książek gdybym się ograniczył do tego marginesu. Nie napisałem tego w nowym temacie, bo to rzeczywiście nie ma sensu
Co drugi post był by mój. No ale przynajmniej powiedziałem co mi leży na sercu==> i nie oznacza to że ide sobie znów
W FH i BF2 nadal gram, ale to forum sobie odpuszczam. Wkurza mnie SPAM to i wam dam spokój. No a teraz tylko czekac jak dostane z 5 komentarzy, że jestem żałosny itd, co będzie tylko świadczyc, że przeczytaliście może pierwsze 3 linijki tego co pisze. Ale dobra tam, nie każdy umie tyle napisac, żeby miec coś do powiedzenia. Ide'm do czechów ^_^ Tak- caf ===> ahoj.