emdees napisał(a):
no wlasnie ja se z emula sciaglem v0.65 i nie ma jakiegos uaktualnienia bo szkoda transferu <je...a neostarda> ????
niet, musisz sciagac całego moda v. 0,7 ( u mnie to trwało 40 minut
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)))))))
emdees napisał(a):
i drugie pytanko jakie forgotten ma woogole wymagania bo se chyba kompa musze trochce podtuningowac zeby pograc < gralem na single i sie cielo strasznie na niektorych planszach niemowiac o tym ze ladowala sie mapa dobre 5 min :/>
Jak pisali w dziale Forgotten hope ważna jest karta dźwiekowa. DZięki neij zmniejsza się obciążenei proca. Do płynnej gry wymagane jest 512 pamięci (na low-medium detalach) - na high 1,5-2gb) Procesor jest juz mniej wazny. Kartę też trzeba mieć mocniejszą niż w classicu, bo są ładniejsze tekstury. Ogólnie ja gram na 800mhz, 512 ramu, fx 5200 i do 20 graczy moge spokojnie grać (pavlov sie deczko scina), ale nie mam karty dźwiekowej
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Dla poprawienia wydajności zmniejsz jakość dźwięku , chodz wtedy utracisz niektore odgłosy (najważniejsze to brak dźwięku
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
przy strzale z STG i MP 18).
Nie graj na singlu bo tracisz całą przyjemność z gry
Co do BF1918 to słyszałem, że jest dość fajny, a i nawet widze teraz serwerek z 11 osobami.
Ogólnie FH jest najelpszym modem stworzonym do BF42, ale niestety ma piekielnie duże wymagania do gry na max detalach. Są ogromne mapy i na prawdę bez dużej ilości pamieci nie masz co odpalac na więcej niż low-medium.