o matko ile bledow sie pisze zal nie zał tu nawet pani od polaka by nie pomogla bo przy tej ilosci bledow trzeba by to przepisac na nowo a nie poprawiac...
i co tu sie dziwisz ze cie wyzywaja jak zamiast poznac swoj ojczysty jezyk to nawijasz na klawie co ci slina na jezyk przyniesie i nawet nie raczysz sprawdzic swojej wypowiedzi
Lailonn napisał(a):
Chlopie wez sie w garsc, przeczytaj troche ksiazek, odejdz od kompa i odrob prace domowa z j. polskiego
a co do tego to byc moze on nie czyta a jak juz to telegazete albo oglada czasopisma rysunkowe
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Pawciu napisał(a):
wszystkiego rodzaju dysfunkcje to jedna wielka bzdura, sam mam jakąś dysortografie? a jakoś w to nie wierze, jestem bardziej niż pewny, że to że robie błędy ortograficzne jest tylko i wyłącznie moim lenistwem i tu chyba nie ma się co sprzeczać (każdy się chyba ze mną zgodzi ),
Dokładnie poniewaz mam takze Dysortografie oraz Dysgrafie ale jest to "Choroba" jak najbardziej do wyleczenie troche pracy nad soba i po problemie chyba ze to ci sie przydaje w uzyskiwaniu lepszych ocen bo i ja w gimnazjum takowe uzyskiwalem ale juz w liceum nauczyciele moga co najwyzej nie brac az tak tych ocen pod uwage i nie bede ci podwyzszac ocen za twoja "ułomnosc" Praca albo choc checi i byc moze samo tak jakos przejdzie po zapamietywaniu pisowni wyrazow
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)