Teraz jest 24 lis 2024, 23:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 lip 2007, 18:41 

Witam mam poważny Temat : czyli kultura i chamstwo wielu użytkowników tego forum pewnego dnia mię oceniali że jestem jakiś głąbem bo pisałem z błędami ortograficznymi. Dobra to była moja wina ale w trakcie gry w fh mię denerwuje jak nie którzy piszą dom nie że bym kupił słownik j. polskiego zał uwarzyłem że nie tylko dom nie. komentarze są skierowane ale ja nic nie mówię . Ale w wielu grach co grałem np . mu online , CS. tantra i wiele innych nie spotkałem takiego chamstwa i pychy mogłem kogoś urazić to z góry przepraszam
ale jak wy traktujecie dyslektyków to prosi o pomst we do nieba
wiem że dużo osób trafi się którzy ze mną się nie zgodzi ale to się mówi trudno.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 19:12 

Urzekła mnie Twoja historia. :? W tym co napisałeś teraz, też nie za ciekawie jest z Twoim poziomem języka polskiego. Karekat nie warto się chować za "dysleksją". Kiedyś też myślałem, że jestem "chory" na Twoja przypadłość, ale oczytanie itp. potrafi zdziałać cuda... Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 19:23 

wszystkiego rodzaju dysfunkcje to jedna wielka bzdura, sam mam jakąś dysortografie? a jakoś w to nie wierze, jestem bardziej niż pewny, że to że robie błędy ortograficzne jest tylko i wyłącznie moim lenistwem :D i tu chyba nie ma się co sprzeczać (każdy się chyba ze mną zgodzi :twisted: ), wracając do tematu to chciałem tylko powiedzieć, że tym tematem nic nie wniesiesz, po prostu czasami trzeba przemilczeć bluzganie na ciebie ludzi o dużo niższym poziomie inteligencji, nie powiem, że kiedyś tez zdarzyło mi się napisać k!@#$ na czacie, ale to było dawno temu i nie prawda :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 20:00 

Ale tu chodzi o zupełnie co innego. Zauważyłem, że używasz Firefox'a, a nawet z jego pomocą robisz błędy... Co do tematu dysleksji - znam wielu dyslektyków i żaden z nich nie robił tak dziwnych, wręcz niespotykanych błędów. Rozumiem, że możesz pomylić "u" i "ó" albo zrobić małe błędy składniowe itp., ale coś takiego jak: "mię, dom nie, zał uwarzyłem" bynajmniej dla mnie woła o pomstę do nieba. Nie chcę Cię urazić, ale na jaką pracę liczysz z taką pisownią? Zamiatanie ulicy? Kopanie rowów? Taka jest rzeczywistość - nie możesz się ukrywać za nalepką "dyslektyk". Nie wiem jak wygląda Twoja sytuacja w szkole... Wszystko zależy od Ciebie, niczym jak tylko ciężką pracą możesz z tym wygrać...

Pozdrawiam,
V!hi.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 11:50 

No cóż tak bywa na tym świecie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 14:29 

karekat ty nie jestes dyslektyk tylko po prostu jestes glupi. No bez przesady. Robic bledy gramatyczne to jedno ale to co prezentujesz AZ BOLI gdy sie czyta. Gramatyka, ortografia, stylistyka to wszystko u ciebie lezy i kwiczy a w dobie FF i worda to nie ma prawa tak wygladac w Internecie!!! Poczytalem specjalnie o dysleksji i to co ty tu robisz to po prostu tzw. debilizm a nie dysleksja.

Chlopie wez sie w garsc, przeczytaj troche ksiazek, odejdz od kompa i odrob prace domowa z j. polskiego :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 14:40 

Lailonn napisał(a):
karekat ty nie jestes dyslektyk tylko po prostu jestes glupi. No bez przesady. Robic bledy gramatyczne to jedno ale to co prezentujesz AZ BOLI gdy sie czyta. Gramatyka, ortografia, stylistyka to wszystko u ciebie lezy i kwiczy a w dobie FF i worda to nie ma prawa tak wygladac w Internecie!!! Poczytalem specjalnie o dysleksji i to co ty tu robisz to po prostu tzw. debilizm a nie dysleksja.

Chlopie wez sie w garsc, przeczytaj troche ksiazek, odejdz od kompa i odrob prace domowa z j. polskiego :roll:

Hahaha chyba pierwszy raz sie z Lailonn'em zgadzam :wink: :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 15:45 

o matko ile bledow sie pisze zal nie zał tu nawet pani od polaka by nie pomogla bo przy tej ilosci bledow trzeba by to przepisac na nowo a nie poprawiac...

i co tu sie dziwisz ze cie wyzywaja jak zamiast poznac swoj ojczysty jezyk to nawijasz na klawie co ci slina na jezyk przyniesie i nawet nie raczysz sprawdzic swojej wypowiedzi

Lailonn napisał(a):
Chlopie wez sie w garsc, przeczytaj troche ksiazek, odejdz od kompa i odrob prace domowa z j. polskiego

a co do tego to byc moze on nie czyta a jak juz to telegazete albo oglada czasopisma rysunkowe :twisted:

Pawciu napisał(a):
wszystkiego rodzaju dysfunkcje to jedna wielka bzdura, sam mam jakąś dysortografie? a jakoś w to nie wierze, jestem bardziej niż pewny, że to że robie błędy ortograficzne jest tylko i wyłącznie moim lenistwem i tu chyba nie ma się co sprzeczać (każdy się chyba ze mną zgodzi ),

Dokładnie poniewaz mam takze Dysortografie oraz Dysgrafie ale jest to "Choroba" jak najbardziej do wyleczenie troche pracy nad soba i po problemie chyba ze to ci sie przydaje w uzyskiwaniu lepszych ocen bo i ja w gimnazjum takowe uzyskiwalem ale juz w liceum nauczyciele moga co najwyzej nie brac az tak tych ocen pod uwage i nie bede ci podwyzszac ocen za twoja "ułomnosc" Praca albo choc checi i byc moze samo tak jakos przejdzie po zapamietywaniu pisowni wyrazow :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 17:20 

lukas_ napisał(a):
chyba ze to ci sie przydaje w uzyskiwaniu lepszych ocen bo i ja w gimnazjum takowe uzyskiwalem

no to mnie zdołowałeś :P

wracają do tematu można go zamknąć (chyba)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 19:16 

chodzi tylko o oceny z j. polskiego a konkretniej o dyktanda :]

Ostatnio edytowano 31 lip 2007, 11:13 przez lukas_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 19:46 

No właśnie i oceniliście człowieka jak go nie znacie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 23:12 

karekat jak sie takie "cos" czyta to co mamy ci odpowiedziec? Poklepac po ramieniu i dac order?

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 00:01 

Lailonn dość dobitnie próbuje ci wytłumaczyć, że bez podstaw gramatyki będzie ci bardzo ciężko i ludzie będą cię traktować jak osobę mało inteligentną. Cóż takie jest życie swoją droga byłem ostatnio w poradni bo mam dysgrafie czyli wrodzoną skłonność do bazgrolenia i pytałem się o wiele rzeczy. Miedzy innymi okazało się że dysleksja spowodowana jest tym że ktoś mało się przykładał do nauki j.pl od małego :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 00:15 
Spamer!

Ci co piszą , że dysleksje i dysortografie można wyleczyć ciężką praca maja racje !! sam to u siebie zauważyłem , trzeba pracować pracować nie ważne jak byle robić coś co ci pomoże w pozbyciu się tego . Choć ja praktycznie nic nie robiłem , może mi to przeszło bo sie bardziej przyłożyłem do nauki ... :) .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 11:07 

Nawet jesli ktos rzeczywiscie ma dys cos tam. To w dobie worda i firefoxa ktore same pokazuja gdzie sie robi bledy pisanie z bledami na forach jest po prostu szczytem lenistwa i totalnym olewaniem ludzi ktorzy to potem czytaja. A zainstalowanie slownika do firefoxa nie wymaga duzego wysilku.

PS.
Jak by co to nie mam teraz swojego kompa, a ten z ktorego korzystam nie ma polskich znakow :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2