Teraz jest 23 lis 2024, 07:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 gru 2007, 12:08 

Jak wszyscy zacząłem poszukiwania strony z kąd można ściągnąć ten dodatek i znalazłem coś takiego plik nazywa się frogotten hope 2.0 waży 1204.9 mb jako exe czy jest możliwe aby to był ten dodatek bo jak wiadomo dostępny jest on na torrentach http://forgottenhope.bf1942files.com/re ... ountdown=1

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 13:13 

Tak. FH2 zostało wypuszczone wczoraj (14.12).

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 13:32 

Mechanik napisał(a):
Tak. FH2 zostało wypuszczone wczoraj (14.12).

No to już mam u siebie na dysku :lol: :D :D :D :D sprawdziłem narazie w pracy podczas rozpoczęcia instalacji jest fh2. :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 14:05 

Sry. za offtop ,ale czy Dylek ,aby nie jestes powiazany z polska scena Joomali ? Czy moze to tylka zbieznosc nikow, z pewnym "dzialaczem" ?

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 16:13 

FH2 mozna juz sciagac przez modjive. Wydaje mi sie ze to lepszy sposob niz szukanie linkow

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 23:20 

Wiecie co grałem dziś w ten dodatek i moim zdaniem szkoda czasu ,nędzna grafika słabe oznaczenie kto jest kim (walisz do swoich bo widać czy są to twoi czy nie tylko z bliska) i cała masa dzieci na lotniskach żeby polatać a grać nie ma kto .W dodatku wyszukiwarka ea znajduje tylko dwa serwery .Dopiero po użyciu fh2 toolbox mamy więcej znalezionych serwerów.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 23:38 

wiesz, osoby grające w FH to fanatycy II wojny światowej i weterani classica (nie wszyscy i niekoniecznie). Nie można oceniać gry po grafice. Ja grałem w bete i musze przyznać, że poza samolotami (myśliwcami) cała reszta jest dla mnie arcydziełem

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 23:52 

dylus1 napisał(a):
Wiecie co grałem dziś w ten dodatek i moim zdaniem szkoda czasu ,nędzna grafika słabe oznaczenie kto jest kim (walisz do swoich bo widać czy są to twoi czy nie tylko z bliska) i cała masa dzieci na lotniskach żeby polatać a grać nie ma kto .W dodatku wyszukiwarka ea znajduje tylko dwa serwery .Dopiero po użyciu fh2 toolbox mamy więcej znalezionych serwerów.

Odznacz w wyszukiwarce serwery Rankingowe (w grze). Doceniam twoje zdanie i jednocześnie ciesze się, że nie będziesz grał - biorąc pod uwagę treść Twojej wypowiedzi. :D Pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 23:56 

dylus1 lol to że strzelasz a nie widzisz NICKÓW to jest właśnie plus!! trzeba po umundurowaniu rozpoznawać :)
jak dla ciebie grafiki jest wyznacznikiem dobrej zabawy to gratuluje!!! kup sobie Crissisa i się podniecaj!!

Hatori

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 00:10 

To są właśnie potwierdzenia, że fh2 to nie bf2 i przy fh2 pozostaną tacy gracze, którzy naprawdę doceniają, lubią i tym, którym ten mod się podoba a przede wszystkim pozostaną Ci, którzy chcą grać w tego moda :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 09:17 

Ceglak napisał(a):
wiesz, osoby grające w FH to fanatycy II wojny światowej i weterani classica (nie wszyscy i niekoniecznie). Nie można oceniać gry po grafice. Ja grałem w bete i musze przyznać, że poza samolotami (myśliwcami) cała reszta jest dla mnie arcydziełem

Mam 36 lat więc wiele gier zaliczyłem o dziwo Battlefield2 jest dla mnie pierwszą grą z poza II wojny światowej zaliczyłem takie gry jak Medal of honor wszystkie części ,cal of duty 1,2 ,haiden in dangers 1,2,sniper elite,brothers in arms wszystkie części ,comandos4 i wiele wiele innych i właśnie dlatego że grałem w te gry odważyłem się dokonać oceny FH2. Jak dla mnie trochę drażniące jest że wsiadając do czołgu mam widok nie z wnętrza czołgu a jakby z zewnątrz. Dziwnym zjawiskiem dla mnie było to że z chwilą kiedy zdginąłem jako anti tank miałem info pakiet avilable czyli nie mogłem ponownie grać tą specjalnością .Yanek a co do twojej wypowiedzi to jako fanatyk gier z II wojny nie wykluczam że mimo pierwszego złego odczucia kiedyś do tej gry się przekonam i spotkamy się na froncie .Każdy z nas ma prawo do oceny moja ocena po pierwszych bitwach jest taka a nie inna ,napewno gra będzie miała wierne grono graczy .

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 09:36 

Widzisz dylus, nie podoba się bo brak Ci informacji. Wsiadając do czołgu masz widok z wieżyczki, żeby więcej widzieć, wystarczy wcisnąć klawisz X, żeby patrzeć przez celownik. Kit który wybrałeś może był w ograniczonej ilości i już ktoś go zakosił jak zginąłeś, albo po prostu był to mały bug, wtedy wystarczy chyba kliknąć na inną klasę i ponownie na swoją.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 13:05 

wiesz, grać w gry o IIWW a interesowanie się wojną to są 2 osobne sprawy...

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 13:20 

Tak :D Ale można się i interesować IIWŚ i lubić gry o IIWŚ 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 13:38 

Dylus dla Ciebie wszystko będzie dziwne bo mimo 36 lat ciężko Ci zajrzeć na stronę , poczytać manuala czy wykazać jak mniejszość, minimum zainteresowania większego jak link skąd to ściąnąć.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2