Ceglak napisał(a):
wiesz, osoby grające w FH to fanatycy II wojny światowej i weterani classica (nie wszyscy i niekoniecznie). Nie można oceniać gry po grafice. Ja grałem w bete i musze przyznać, że poza samolotami (myśliwcami) cała reszta jest dla mnie arcydziełem
Mam 36 lat więc wiele gier zaliczyłem o dziwo Battlefield2 jest dla mnie pierwszą grą z poza II wojny światowej zaliczyłem takie gry jak Medal of honor wszystkie części ,cal of duty 1,2 ,haiden in dangers 1,2,sniper elite,brothers in arms wszystkie części ,comandos4 i wiele wiele innych i właśnie dlatego że grałem w te gry odważyłem się dokonać oceny FH2. Jak dla mnie trochę drażniące jest że wsiadając do czołgu mam widok nie z wnętrza czołgu a jakby z zewnątrz. Dziwnym zjawiskiem dla mnie było to że z chwilą kiedy zdginąłem jako anti tank miałem info pakiet avilable czyli nie mogłem ponownie grać tą specjalnością .Yanek a co do twojej wypowiedzi to jako fanatyk gier z II wojny nie wykluczam że mimo pierwszego złego odczucia kiedyś do tej gry się przekonam i spotkamy się na froncie .Każdy z nas ma prawo do oceny moja ocena po pierwszych bitwach jest taka a nie inna ,napewno gra będzie miała wierne grono graczy .