Pamiętacie jak napisałem temat tutaj o Monte Cassino i polakach przy garkuchni. Dotyczyło to własnie tych skur****w z TDP. To prymitywne [cenzura] /est uważa się z panów FH, jako że mają tak duży i popularny server, a jednocześnie poniewiera polakami. W pełni popieram wasz sprzeciw i jako, że ja już z nimi wczesniej korespondowałem w ostrych słowach o mapach Monte Cassino i Warshau, tak ostatnio się dowiedziałem, że cała masa ich map jest kradziona. O tyle kradziona, że gdyby po prostu puszczali czyjeś mapy, to nie ma problemu. Oni jednak kradną czyjaś ciężką pracę, robią z niej [cenzura] /est po swojemui wrzucają jako własne. Potem robią tandetny filmik, gdzie przedstawiają cały zespół TDP, jako ten który miesiące charował nad nowym map packiem. Najgłosniejsza sprawa to kradzież map z battlegroupa, bo jak wiemy Battlegroup42 był modem, mniej popularnym od FH, ale to nie osoba fizyczna, tylko cały zespół mający prawa autorskie do własnych map. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że gdyby oni poprawiali te mapy, tak jak np robi to Forgotten Honor, który robi całkiem dobrą robotę, eleminując błędy i dodając nowe skiny, tak oni zupełnie nie znają się na rzeczy. Moim zdaniem najlepszym przykładem dla nas powinna być mapa Warshau. W paru słowach powtórze to co mnie doprowadziło do szału.
Na loading screen, są zdjęcia z powstania warszawskiego i atakujący polacy z hełmach niemieckich, którzy przez TDP uznani są za szwabów, bo na kolejnym zdjęciu są rosjanie. Dalej. Sama mapa wygląda jak sterta ruin i śmieci w centrum lasu. Co więcej, nie ma na mapie WISŁY!! Nie ma nawet kałuży z wodą. Rosjanie po prostu atakują z lasu. Po trzecie, z tego co wiem Warszawę wyzwoliło Ludowe Wojsko Polskie, ale kiedy już tam weszli jako zdobywcy to Niemców nie było. Nie mówie, że nie walczyli z nimi, ale w dniu zdobycia Warszawy, Niemcy się wycofali. Więc proste pytanie - O czym jest ta piepszona mapa Warshau?! Nie przedstawia ani powstania, ani zdobycia Warszawy, ani ataku LWP, który prowadził przez mosty na Wiśle GOD DAMN IT !
Konkluzja. Jesli te gnoje zrobiły coś takiego z naszej stolicy, to aż boje się zobaczyć co zrobią z Westerplatte, choć tygrysy i Me262 by mnie nie zdziwiło.
Mamy szansę pokazać, ze jesteśmy razem i bronić jedynej prawdziwej, pożądnej polskiej mapy. Zarzućmy ich mailami. Piszcie do zespołu FH, do TDP, na file front i wszędzie tam, gdzie ludzie czytają o nowościach w FH. Jeśli nie uda się nam zmienić tego co czyni TDP, może uda się choć trochę zmniejszyć ich popularność.
_________________ "Jest broń straszniejsza niż oszczerstwo: to PRAWDA" - Talleyrand
|