Witajcie , to mój pierwszy post. Nie znalazłem podobnego tematu do mojego pytania które zadam stąd mój post w tym miejscu. Od niedawna mam zainstalowany mod Forgotten Hope
w najnowszej wersji z oficjalnej strony. Wszystko jest cacy i bardzo ładnie działa, ale kilka rzeczy budzi we mnie parę pytań. Wcześniej grałem w BF 1942, Bf vietnam (sporo), i bf 2 w podstawie, obeznanie mam w temacie.
Oto moje pytania:
Na jakich mapach w trybie conquest występują samoloty w trybie multiplayer w sieci LAN (nie sprawdzałem wszystkich a wiem że są tu tacy którzy wiedzą doskonale)
Jak do tej pory inwazja na kretę czy coś takiego była przeze mnie i ekipę testowana testowana.
Czy tylko w zestawie pilota jest spadochron? czy też może są jakieś klasy spadochroniarzy, którzy posiadają normalne uzbrojenie plus spadochron?
Jeśli zwykli wojacy wcale nie mogą mieć spadochronu to jak mam zorganizować zrzut spadochronowy? Przypuśćmy taką sytuację (z autopsji)- biorę zestaw pilota, pakuje się za stery Ju-52 , cała uzbrojona banda ładuje się na pokład i zaczynamy operację, chcę dokonać zrzutu na terenie wcześniej uzgodnionym na TS-ie (na mapie też były wyznaczone strefy zrzutu jednak my inaczej wybraliśmy
, jak się okazało po pierwszym skoku jednego z kumpli z teamu - nie mają spadochronów i na ziemi został po nim plinc....
. Trzeba lądować na terenie wroga tyle że jak to zrobić, jak sieką w nas ile popadnie. Może coś po prostu przeoczyliśmy w końcu rozgrywka próbna trwała może z 35 minut i nikt nie znalazł spadochronu. Tylko nie mówcie że jedyny spadochron to zestaw pilota bo jaki ma sens zrzucanie kilkuosobowej drużyny wyposażonej w pistoleciki i granaty dymne wprost na tereny wroga?
paranoja