Aryman napisał(a):
Wszyscy tutaj piszą "CELUJ!!" "Musisz Celować"... Kupiłem grę przed premierą, grałem w bete. I co mnie zniechęciło przez dobre 3 tygodnie do tej gry? Przymus celowania... W BF2 z wspaniałym ak-101 z dużym rozrzutem broni, nie wyobrażałem sobie strzelania z celowaniem przez coś co się nazywa celownik. Zawsze na oko z "biodra" i zawsze kończyło się to hedem. Lecz tutaj denerwuje mnie to biodro... celuje i po chwili dostaje z boku, bo nie widzę tego co się tam dzieje... Do tego ta mgła, dym i efekty xd. Może kiedyś da radę się nauczyć strzelać z biodra. Naprawdę wielką radochą jest strzelić Heda w niewidocznego przeciwnika z biodra, tak na czuja. Potem zawsze już będziesz trafiać bo nie celujesz tylko grasz;d to nie kaczki xd to FPS aka zręcznościówka;d tak było w BF2;d i nie odbiegli za bardzo od tamtej części.
Moim zdaniem, celuj gdy musisz, jak nie musisz staraj się bez. To jest moje pierwsze FPS w ktorym celuje normalnie jak wszyscy... Męczy mnie to troszkę:(
Trochę przyzwyczajeń z Quake i ET widzę
No "niestety" trzeba celować, nawet z 5m opłaca się przyłożyć broń do oka, i pociągnąć przeciwnika po bańce. Chociaż, czasami dla samej zabawy tego nie robię i wale po nogach