Teraz jest 22 lis 2024, 03:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 maja 2010, 00:01 

Ale ten błąd ciągnie się już od 2 łat wstecz.

PostNapisane: 22 maja 2010, 02:12 

A może po prostu tak ma być, wyobraź sobie, że tuż przed rozpoczęciem partyjki wybucha EMP nad mapą ;)

PostNapisane: 22 maja 2010, 11:52 

dedoha napisał(a):
A może po prostu tak ma być, wyobraź sobie, że tuż przed rozpoczęciem partyjki wybucha EMP nad mapą ;)

To nie MW2... :wink:
Bomby atomowe nie wybuchają co rundę.

PostNapisane: 22 maja 2010, 12:24 
Zbanowany

Jak poradnik to ja po porade: gralem reconem, ubili mi meda, zabilem killera, zrobilem revive medowi - potem jeszcze 2 gostkom/w miedzyczasie zabralem kit zabitemu przez mnie medowi - czyli uzywalem drugiego meda/, potem wrocilem do swojej snajperki i nie dostalem zadnych punktow jako med na koniec rundy... ? :omg:

PostNapisane: 22 maja 2010, 12:28 

[Yossarian] napisał(a):
Jak poradnik to ja po porade: gralem reconem, ubili mi meda, zabilem killera, zrobilem revive medowi - potem jeszcze 2 gostkom/w miedzyczasie zabralem kit zabitemu przez mnie medowi - czyli uzywalem drugiego meda/, potem wrocilem do swojej snajperki i nie dostalem zadnych punktow jako med na koniec rundy... ? :omg:

Dostajesz punkty do klasy którą zaczynałeś grę. Podnosisz ekwipunek meda ale nadal jesteś reconem, masz jego strój i przy Twoim nicku w tabeli jest celowniczek snajpera. Punkty lecą do bazowej klasy.

PostNapisane: 22 maja 2010, 12:31 
Zbanowany

Ja to rozumiem, jedynie chce zauwazyc, ze: nie przykukalem w moich statch po grze przybycia 3 revivow...
Poprzedni post troche chaotycznie napisalem, sry.

PostNapisane: 22 maja 2010, 13:00 

[Yossarian] napisał(a):
Ja to rozumiem, jedynie chce zauwazyc, ze: nie przykukalem w moich statch po grze przybycia 3 revivow...

Kurczę tego to nie jestem pewien czy staty za reanimację się naliczaja czy nie. Może trzeba rzeczywiście być medem (mieć odpowiednie przeszkolenie medyczne) żeby naliczało reviva w statystykach. Jeszcze pytanie czy sprawdzałeś staty w grze czy na Stats Verse. Jeżeli na SV to tam nie zawsze dokładnie nalicza np. jest tam napisane że G3 nie użyłem ani razu mimo, że mam 83 kille z tej broni.

PostNapisane: 22 maja 2010, 19:41 

Tak wspomniałeś o tym podnoszeniu kit'a, ale jak ja nie cierpię kiedy gram medykiem, zginę, w okół moich zwłok kręci się kilku gości z teamu i żaden nie wpadnie na ten niesamowicie trudny do wymyślenia pomysł, żeby podnieść po medzie kit, ożywić i odzyskać ticket dla teamu. No ale w złym topicu to piszę chyba, do każdego poradnika nt. assaulta, enga czy recona trzeba by chyba dopisać linijke: podnoś kit po medyku :F

PostNapisane: 12 lip 2010, 18:26 

Mam pytanie co daje ta ostatnia specjalizacja Medyka ??

PostNapisane: 12 lip 2010, 18:40 

Teoretycznie większą celność,ale w praktyce magnum i tak lepsze

PostNapisane: 12 lip 2010, 23:01 

To też w sumie zależy od upodobań bo od kiedy zmieniłem magnum na tą podstawkę żeby ją w końcu wypróbować to odnoszę wrażenie, że jakoś lepiej idzie mi gra z M60tką w drodze do platyny 8) i nawet zauważyłem, że w pojedynkach na bliskim dystansie częściej wychodzę zwycięsko z tą podstawką niż z magnum ale to może tylko złudzenie choć najlepiej samemu wszystkie opcje przetestować niż opierać się na różnych opiniach. :) Ja polecam grę z podstawką stabilizującą. :wink:

PostNapisane: 13 lip 2010, 13:15 

Jak ja to kocham jak chcę zmienić klasę, ktoś mnie zabija, podbiega medyk - reanimuje i od razu się chowa a ja od razu padam a on znowu podbiega reanimuje mnie i po chwili znowu ginę i tak dalej, póki tego medyka ktoś nie zabije!. Pisze na czacie - NIE REANIMUJ! NIE REANIMUJ! ale oczywiście kto by tam czytał czat w wirze walki!

PostNapisane: 13 lip 2010, 18:46 

@UP: Tak to jest noobskie. Padłeś, do okoła lata z 5 wrogów ale medyk zamiast ich rozwalić to reanimuje cie non stop. Ja też piszę żeby mnie nie reanimowali ale akurat słuchają... Reanimują dalej... :omg:

PostNapisane: 14 lip 2010, 14:38 

Już to ktoś wcześniej pisał... Po twoim zgonie drużynie znika ticket, po reanimacji ticket wraca. Można to zinterpretować tak: Medyk gra dla realizacji celów drużyny (strony) a ty grasz dla wysokiego K/D ratio.

Jak gram medykiem reanimuję kiedy tylko mogę, bo to jest z korzyścią dla drużyny - wraca ticket i strona nie musi czekać nastu sekund na wejście gościa do walki. Potrafię to zrobić nawet kilka razy pod rząd jednemu gościowi co się nie potrafi ogarnąć. I mam to w nosie, że komuś spada K/D a mnie nazywają noobem. Podobnie jak nie mam pretensji do medyka co mnie podnosi w momencie gdy po zgonie robię sobie spokojnie łyk kawy.

P.S. Statystyki? A co to jest? Gra się dla frajdy gry zespołowej a nie na punkty. Na punkty proponuję zagrać sobie w kości.

PostNapisane: 14 lip 2010, 14:46 

Dusty [PL] napisał(a):
Już to ktoś wcześniej pisał... Po twoim zgonie drużynie znika ticket, po reanimacji ticket wraca. Można to zinterpretować tak: Medyk gra dla realizacji celów drużyny (strony) a ty grasz dla wysokiego K/D ratio.

Jak gram medykiem reanimuję kiedy tylko mogę, bo to jest z korzyścią dla drużyny - wraca ticket i strona nie musi czekać nastu sekund na wejście gościa do walki. Potrafię to zrobić nawet kilka razy pod rząd jednemu gościowi co się nie potrafi ogarnąć. I mam to w nosie, że komuś spada K/D a mnie nazywają noobem. Podobnie jak nie mam pretensji do medyka co mnie podnosi w momencie gdy po zgonie robię sobie spokojnie łyk kawy.

P.S. Statystyki? A co to jest? Gra się dla frajdy gry zespołowej a nie na punkty. Na punkty proponuję zagrać sobie w kości.

W takim razie (bez obrazy), ale jesteś bezmyślnym nabijaczem punktów, nie ma to jak medyk podnoszący mnie raz za razem mając świadomość ze zaraz zgine. Jaki pożytek jest z asfalta podnoszonego raz za razem ? Żeby sobie punkty uzbierać?
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,98280 ... raczy.html ty jesteś Łódzkie pogotowie czyli łowca skór

Ostatnio edytowano 14 lip 2010, 14:58 przez szrama, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2