Ciekawe ile razy inni gracze mówili/myśleli o Was że jesteście nooby mimo to że macie mniemanie o sobie że jesteście imba?

Tak to jest że twierdząc że ktoś noobi nie mamy najczęściej zielonego pojęcia co taki gracz miał na myśli, w zamiarze, czy akurat nie zadzwonił telefon, nie miał zwiechy, czy akurat nie patrzył w innym kierunku, itd itp. .......
W BFBC2 jak i w każdej innej grze nie ma takich samych graczy, jeden preferuje gre defensywną, inny ofensywną, jeden raszuje, inny kampi i dlatego gramy w gry on-line a nie z botami
Gdyby było wszystko po naszej myśli to ta gra by była nuuuuudna jak flaki z olejem.
Cytuj:
Nie ma n00b klasy. Są tylko ludzie, którzy nie wypełniają powierzonych mu zadaniań związanych z dana klasą. Medyk nie da apteczki i nie podniesie. Asfalt nie rzuci amunicji. Zwiad nie będzie rzucał "wszytkosłyszek" i zamiast wspomagać atakujących mcom likwidując czyhajacych wrogów to kradnie im fragi z przed lufy. Mechanik ucieka przed pojazdami wroga bo wypróżnił się z rakiet strzelając do piechoty.
*Medyk nie da apteczki i nie podniesie - bardzo często tak bywa ale może to są ludzie?
może nie widział/zapatrzył się gdzieś a może zobaczył kogoś innego nie doleczonego i poleciał do niego z apteczką, może miał cd na apteczce i wystarczyło poczekać, może zobaczył że ktoś z jego drużyny zginął i leci go podnieść a może ma Cię gdzieś bo wyzwałeś go wcześniej od noobów i pomyślał sobie że w takim razie nie będzie Cię podnosi ?

możliwości jest wiele........
*Asfalt nie rzuci amunicji - j/w
*Zwiad nie będzie rzucał "wszytkosłyszek" - może nie udało mu się od xx czasu natknąć na ammo już nie wspomnie o przyniesieniu przez asfalta ?
*Mechanik ucieka przed pojazdami wroga - no może faktycznie wystrzelał się z rakiet, może nie wszystkie rakiety trafiają w tej grze i aby rozwalić czołg trzeba więcej wystrzelić niż jedną rakietę? a może wziął do tego x4 zamiast większej ilości rakiet ( jak on tak śmiał ) ale jeśli wziął x4 to dlaczego strzela z CG przecież ma broń ( w której też się kończy ammo a skrzynki na doładowanie nie znalazł )
A może zamiast rakiet ma miny które porozkładał i co wtedy ? spierdziela przed czołgiem szukając jakiejś skrzynki lub może już oznakował czołg czerwonym kogutem ? takich rzeczy w większości wypadków nie wiemy a możliwości jest wiele.
Wczoraj na arice w Abramsie przerzyłem nalot łącznie ponad 15 rakiet oraż 2 naloty od recona i wszystkie uszkodzenia naprawiłem na zmianę z pasażerem ( ciekawe czy im się ammo nie pokończyło )
Grając wczoraj przedarłem się na tyły wroga, zostało mi ok 30% hp więc czekam na pozostałą drużynę w której były wszystkie klasy z BC2.
Odrodził się na mnie medyk, zawinął i pobiegł na pole walki ( zero apteczki ), po chwili odradził się asfalt i recon.
Asfalt z prędkością światła popędził w ślad medyka, recon rzucił "wszytkosłyszek" i oddalił a ja zostałem sobie w swoim miejscu bez ammo i z oczami zalanymi krwią ale z "wszytkosłyszką" pikającą w mojej okolicy.
Czy ta akcja oznacza że grałem z noobami? i tak i nie ( wygraliśmy runde a na moich minach przejechało się na spawn kilku wrogów wraz z pojazdami). aaaaa zapomniałem dodać - jako mechanik UCIEKAŁEM przed Abramsem wiec też jestem noobem !!!!
Kurcze ten świat BC2 jest dokładnie tak samo zły jak real

a na osłodę narzekamy ile wlezie.