WarLord of Blood napisał(a):
Moim zdaniem to się poprawi szybko. Myślę, że do dwóch tygodniu już będzie się grało fajnie. Wrażenia z mp pomijając błędy są świetne. Wiem, że będę w to grał.
Tak samo ludzie z nadzieja pisali o becie, ze napewno finalny projekt bedzie bez problemow... a tu mamy wielka kicha z masa problemow bo ten projekt powinien byc z po roku opozniony a nie wydawany w takiej postaci.
Jak na razie na moim kompie beta chodzila bez najmniejszych problemow, ani razu nie wysypalo mnie do pulpitu, jak rowniez nie rozlaczylo mnie z serwerem. A teraz jak nie problem z polaczeniem do konta, to pb, a jak nie pb to z niewyjasnionych przyczyn rozlaczanie z serwerem, do tego dochodzi jeszcze brak czasami sprzetu ktory masz odblokowany, wyszukiwarka serwerow bez pingow, przeszukujaca serwery z 5 min, dupiaty filtr etc. Potem jesli mi sie juz uda to lacze sie z jakims serwerem na Alasce i mam pewnie ping ze 300 plus jeszcze lagi z 500

bo przeciez nie mozna ustawic zeby pokazywalo serwery tylko w danym kraju lub cos w ten desen.
Ogolnie jak swego czasu AA swietny pomysl, znakomita grywalnosc (gdyby wlasnie nie te czynniki, to pewnie dawno zazadalbym zwrotu kasy) , wykonanie dupiate, ze wola o pomste

Ja tez bede gral z pewnoscia, no chyba ze b3 sie pojawi i bedzie duzo lepiej wykonany

pozdrawiam i czekam na patcha z niecierpliwoscia...