Gryzoń Razer deathadder respawn dobrze wyprofilowana przyjemna w dotyku

pokryta czymś w rodzaju gumy zapobiegającym poceniu się dłoni dwa duże przyciski boczne pod kciuk , soft i jak dla mnie optyka która lepiej się sprawuje niż laser w razer copperhead
Coś pod gryzonia SteelSeries 5L trzy lata intensywnej gry i myślę ze wytrzyma jeszcze raz tyle

lub mały zestaw dla tych co uwielbiają poślizg PRO
Taśma teflonowa z CZYSTEGO TEFLONU z klejem, 50x0,13 mm plus
Płyta PTFE 2mm (czysty teflon) kolor i właściwości płyty możemy zmieniać PTFE + brąz występuje w kolorze brązowym, a z węglem w kolorze czarnym.
Coś o samym PTFE
Cytuj:
Zachowanie ślizgowe
Wszystkie rodzaje PTFE wraz z tworzywem PE 2000 posiadają najmniejszy współczynnik ślizgowy wśród wszystkich tworzyw technicznych. Typowa dla PTFE jest bardzo niska przyczepność i tym samym najniższe współczynniki tarcia na prawie wszystkich ciałach stałych. Dzięki równości statycznego i dynamicznego współczynnika tarcia praktycznie nie występuje zjawisko "drgań ciernych" tzw. efekt stick-slip. Te właściwości zmniejszają konieczną moc napędową, redukując tym samym zużycie energii. PTFE jest szczególnie polecany do wszelkiego rodzaju uszczelnień, łożysk i listew ślizgowych, gniazd zaworów oraz wirników pomp.
Udarność
PTFE może być stosowany przy obciążeniach uderzeniowych i zderzeniowych bez zbytecznych konstrukcji ochronnych nawet w ekstremalnie niskich temperaturach. Stosowa-nie PTFE redukuje hałas i tłumi uderzenia.
Klawiatura LOGITECH MEDIA KEYBOARD literki się nie wycierają
coś mnie dziś natchnęło