Teraz jest 24 lis 2024, 15:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lip 2010, 15:03 

HapTi napisał(a):
JA ze swojej strony polecam plantronics gamecom 367.

Hmm... właściwie podobają mi się bardziej od Fatal1ty. A jak z muzyką na tych słuchawkach? Chyba będzie lepiej niż na moich starych Creative EP-380, których używałem do MP4?

PostNapisane: 16 lip 2010, 15:11 

HapTi napisał(a):
DO lachesisa potrzeba twardej podkładki (nie szmacianki) a ja takowej narazie nie mam.

Ja cały czas jeżdżę swoim Razerem po blacie i nie narzekam. :D Jeśli miałbym takową podkładkę to przybyłoby trochę skilla? :o

PostNapisane: 16 lip 2010, 15:19 

dla mnie najważniejsza mysza .... mam razera cooperhead-a i jestem zadowolony
Obrazek

.... słuchawki razer pirania , kupiłem bo promocyjka była razem z myszą , dobre do grania , ale filmy muzyka dosyć kiepsko
Obrazek

.... klawiatura jak dla mnie najmniej ważna , nie przepłacałem , spełnia swoją funkcje w 100% a4tech g700
Obrazek

PostNapisane: 16 lip 2010, 15:31 

Hapti@ brał bym Respawna, optyk to optyk, a do tego nie musisz obczajac nowego ksztaltu, ktory nie zawsze musi Ci pasowac. Imo razer jezeli chodzi o lasery, to klasy nie pokazal. Jesli o mnie chodzi to za free bym go nie bral[ o Lachonie mowie, najwiekszym failu razera]

PostNapisane: 16 lip 2010, 15:42 

Piszesz w taki negatywny sposób o Lachesisie dlatego, że byłeś w jego posiadaniu i nie przypadł Ci w jakiś sposób do gustu czy tylko "bo tak i już" ? :roll: A to, że za darmo byś nie wziął to już w ogóle parodia :lol: chociaż nikt Ci nie zabrania wyrazić opinii nawet jeśli są strasznie głupie... :?

PostNapisane: 16 lip 2010, 17:29 

P4V3l napisał(a):
Piszesz w taki negatywny sposób o Lachesisie dlatego, że byłeś w jego posiadaniu i nie przypadł Ci w jakiś sposób do gustu czy tylko "bo tak i już" ? :roll: A to, że za darmo byś nie wziął to już w ogóle parodia :lol: chociaż nikt Ci nie zabrania wyrazić opinii nawet jeśli są strasznie głupie... :?

Grałem na niej trochę i kursor czasami skakał losowo. Podobno to była "choroba" wczesnych wersji tej myszki. Dlatego napisałem o "łataniu" firmware i sterach. I być może do tej pory juz to poprawili. Daj na luz z takimi textami "strasznie głupie" :? bo to, że Tobie się gra dobrze na niej, nie oznacza że innym też. Polecanie myszy na forum nigdy nie będzie w 100% trafione.

Edit:edit: Ile par slizgaczy zmieniłes juz w niej? Bo jazda po blacie musi ja strasznie bolec :wink:

Ostatnio edytowano 16 lip 2010, 17:33 przez Satyr, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 lip 2010, 18:11 

To widocznie trafiłeś na jakiś wadliwy sprzęt bo ja u siebie nie zauważyłem od samego początku czegoś takiego jak skakanie kursora. Być może było tak wcześniej, wcale temu nie zaprzeczam ale ja na szczęście trafiłem na dobry egzemplarz, dlatego tak bardzo jest przez mnie polecana. :)

Gdybyś od razu użył takiej argumentacji jak w ostatnim poście to nie napisałbym tej końcówki w moim zdaniu bo z Twoich wcześniejszych wypowiedzi można było wywnioskować tylko to, że jesteś hejterem lachesisa dla zasady i odradzasz jego zakup bo tak, jednocześnie wykazując się ignorancją na zadawane pytania. :|

Co do ślizgaczy to nie wymieniałem jeszcze ani jednego. 8)

PostNapisane: 16 lip 2010, 23:35 

Nice... Teflonowe ślizgacze większość podkładek pochłania, a co dopiero blat biurka (bynajmniej mojego z prawdziwego drewna - wujek stolarz :D).

A co sądzicie o roccatach?

PostNapisane: 17 lip 2010, 00:17 

Nie używałem myszek tej firmy ale nie podoba mi się w niej to wyprofilowane miejsce na kciuk i wysoko osadzone przyciski boczne. Miałem kiedyś podobną i była to mordęga dla dłoni. Zresztą cena też nie powala bo trzeba zapłacić za ten model Kone (jeśli o niego chodzi) od 229zł ale czy warto to nie wiem. :roll:

PostNapisane: 17 lip 2010, 01:08 

klawa najprostsza jaka może być, najlepiej z w miare twardymi i wypukłymi klawiszami. Mycha Razer X7 sprawdza się w 100 % :)

PostNapisane: 17 lip 2010, 01:30 

klawiatura Sidewinder X6, myszka Sidewinder, słuchawki Speed-Link Medusa 5.1 NX Gaming Headset i nie narzekam ;)

PostNapisane: 17 lip 2010, 02:49 

Gryzoń Razer deathadder respawn dobrze wyprofilowana przyjemna w dotyku :D pokryta czymś w rodzaju gumy zapobiegającym poceniu się dłoni dwa duże przyciski boczne pod kciuk , soft i jak dla mnie optyka która lepiej się sprawuje niż laser w razer copperhead

Coś pod gryzonia SteelSeries 5L trzy lata intensywnej gry i myślę ze wytrzyma jeszcze raz tyle :) lub mały zestaw dla tych co uwielbiają poślizg PRO :P Taśma teflonowa z CZYSTEGO TEFLONU z klejem, 50x0,13 mm plus Płyta PTFE 2mm (czysty teflon) kolor i właściwości płyty możemy zmieniać PTFE + brąz występuje w kolorze brązowym, a z węglem w kolorze czarnym.
Coś o samym PTFE
Cytuj:
Zachowanie ślizgowe

Wszystkie rodzaje PTFE wraz z tworzywem PE 2000 posiadają najmniejszy współczynnik ślizgowy wśród wszystkich tworzyw technicznych. Typowa dla PTFE jest bardzo niska przyczepność i tym samym najniższe współczynniki tarcia na prawie wszystkich ciałach stałych. Dzięki równości statycznego i dynamicznego współczynnika tarcia praktycznie nie występuje zjawisko "drgań ciernych" tzw. efekt stick-slip. Te właściwości zmniejszają konieczną moc napędową, redukując tym samym zużycie energii. PTFE jest szczególnie polecany do wszelkiego rodzaju uszczelnień, łożysk i listew ślizgowych, gniazd zaworów oraz wirników pomp.

Udarność

PTFE może być stosowany przy obciążeniach uderzeniowych i zderzeniowych bez zbytecznych konstrukcji ochronnych nawet w ekstremalnie niskich temperaturach. Stosowa-nie PTFE redukuje hałas i tłumi uderzenia.

Klawiatura LOGITECH MEDIA KEYBOARD literki się nie wycierają :lol:

coś mnie dziś natchnęło :lol:

PostNapisane: 18 lip 2010, 00:27 
Zbanowany

P4V3l napisał(a):
Nie używałem myszek tej firmy ale nie podoba mi się w niej to wyprofilowane miejsce na kciuk i wysoko osadzone przyciski boczne. Miałem kiedyś podobną i była to mordęga dla dłoni. Zresztą cena też nie powala bo trzeba zapłacić za ten model Kone (jeśli o niego chodzi) od 229zł ale czy warto to nie wiem. :roll:

[Yossarian] napisał(a):
maniu napisał(a):
Roocat ? gowniana marka gowniane produkty takie moje zdanie :)

Od poczatku kiedy ja kupilem zawsze mi cos w niej nie odpowiadalo moja reka i ta myszka nie pasowalismy do siebie :D

przez ponad 1,5 roku mialem nieprzyjemnosc pracowac na tak marnej myszce jak Roocat Kone jaki wniosek wyciaglem na przyszlosc ? nie kupowac zadnych produktow Roocat gdyz sa przereklamowane i nie godne swojej cenny :)

najbardziej szkoda jest mi mojej sciany moglem myszke potraktowac na nie ocieplona :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

A przede wszystkim->dlaczego nie oddales do sklepu po zakupie, lub nawet po co kupowales?

Ja uzywam od 2 tygodni myszki marki Roccata i jestem bardzo zadowolny, dodam: moje pierwsza mysz od kilku lat z kablem! Super czula swietnie trzyma sie reku! CUDO!
dla przypomnienia http://www.yooki.pl/index.php?p2135,mysz-optyczna-roccat-kova
Jesli jest sie furiatem ciskajacym przedmiotami polecam polaczenie myszki z kowadlem kowalskim...
maly zarcik :)
:lol: http://www.youtube.com/watch?v=VxTlaHxqIwA :lol:

Jestem bardzo zadowolony!

PostNapisane: 24 lip 2010, 19:33 

Które słuchawki lepiej kupić: PLANTRONICS GameCom 367 KRK czy Koss UR40, a może jakieś inne w rozsądnej cenie?

PostNapisane: 12 sie 2010, 17:23 

Czy różni się gra z tym materiałem pod myszką(zapomniałem jak się nazywa) od grania bez tego materiału?
Bo ja tego nie używam i jakoś tak myszka mi jedzie zatrzymuje się i jedzie dalej(po monitorze a zatrzymuje się tylko na chwilę ale chwila też się liczy w grach FPS).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2