h1gh napisał(a):
JUHA tu nie chodzi o to czy gra jest wywazona czy nie, tylko co kazdy moze zrobic z wlasnym serwerem. Ponoc teraz juz maja dzialac komunikaty na serwerze w R7. Tu nie jest placz czy ktos zostal zabity z GL czy nie. Gdy chcialbym sobie zrobic serwa snipers only, to z ToS wynika, ze nie moge.
Jak najbardziej zgadzam sie z tym, ze admin moze sobie ustawic zasady jakie chce. Jak jest o tym info na poczatku gry to ok. Mowie jedynie o sytuacjach, gdzie admin wywala po 5tym trafieniu granatnikiem bo mu wynik zepsulem. Jak jest informacja, ze nie ma GL to wychodze z serwera albo gram medykiem/snajperem.
h1gh napisał(a):
A imo jesli Ty grasz tylko granatnikiem i tylko do przodu to chyba pomyliles gry, i to juz jest disruptive gaming, zabijasz rozgrywke. W tej grze esencją jest takie coś jak drużyna i squad i umiętnosc gry kazda klasą i co jest w danej chwili bardziej przydatne dla druzyny a nie tylko k/d ratio. Zreszta fajnie przeprowadzona akcja druzyny daje o wiele wiecej funu.
Mam nadzieje, ze w ligach bedzie jakis rozsadny limit wynikow, bo nie widze przyjemnosci gry przeciw 8 medykom, 8 asfaltom itp.
Oczywiscie w trybie "Rush" najlepiej jest atakowac siedzac w bazie niz isc do przodu
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja gier nie pomylilem. Pomylily ja osoby, ktore uwazaja, ze jakiejs broni nie powinno sie uzywac. Granatnikiem bardzo dobrze atakuje sie flagi i je broni co oznacza, ze wlasnie gram wedlug zasad gry. Bronie lub atakuje punkty na mapie. Umiejetnosc gry kazda klasa? Owszem, ale skoro mowimy o druzynie to wlasnie najlepsza druzyna to taka, gdzie kazdy ma swoja pozycje, klase i wie co dokladnie ma robic, a nie ze kazdy co chwila zmienia profesje. U mnie w druzynie ja najczesciej robie za oslone, a to najlepiej robi sie spamujac granatnikiem/granatami lub granatami dymnymi. W tym czasie reszta mojej druzyny atakuje cel. To jest gra zespolowa. W zadnym wypadku GL nie zabija gry. Poprostu jest to kolejna opcja do wykorzystania w trakcie gry.