kukaTS napisał(a):
Ja nie preferuje gry na HC bez obrazy dla tych co tam graja , ale wiekszosc to nooby wlasnie ze snajperkami ( nie obrazam snajperow bo sam nim jestem ) Ty zabijesz na 1 hita , ale padniesz na 1 hita . Mi to nie odpowiada i to jest moje zdanie dlatego gram na Soft ;p
Ja jeszcze ani razu nie grałem na HC w pełnej wersji a w becie może z dziesięć minut, dlatego nie będę sie wypowiadał na temat tego czy snajperzy mają łatwiej. Na pewno dużym ułatwieniem jest to, że nie ma tej kamery po zabiciu kogoś bo można dalej siedzieć na swoim krzaku i wypatrywać.
Z drugiej strony jak już ktoś zauważy to zabije za pierwszym razem a na sofcie jeśli snajperowi nie uda się od razu trafić w moje czoło pierwszym pociskiem to zwykle zdąży tylko przeładować.
matzo napisał(a):
Kod:
Poza tym nie wiem czy dałbym radę trafiać heady gościom w pełnym biegu z odległości większej jak 200 metrów, takiego refleksu i cierpliwości to raczej nie mam.
Do ćwiczenia tego typu zadań służy HC (wtedy cierpliwość nie jest potrzebna)... jak zaczną Ci wchodzić HS na biegnących przeżuć się na soft.
A jaka jest różnica między strzelaniem do biegnących na sofcie i hc? Gdybym miał strzelać tylko w korpusy to byłoby to za łatwe wyzwanie bo staram się zawsze celować w głowę jak już kogoś widzę bez względu na to czy stoi, kuca, idzie czy biegnie.
Nie wiem dlaczego ale wkurza mnie jeśli zabije kogoś w inny sposób niż hs.
XerxesPL napisał(a):
jak się ustawi FOV na 55 to można olać lunete 12x i zwykła wystarczy,bierzesz więcej ammo
Czy to nie zostanie potraktowane banem od PB jeśli zacznę się tym bawić?