XtrAbtar napisał(a):
capri napisał(a):
mam jedno pytanie: co snajper robi w czolgu?
Też się czasem zastanawiam. Jak już jesteś Wookie to siedź w krzakach i zdejmuj operatorów P.Panc. Abrams to nie TAXI !! !! jak na polu gdzieś będziesz się musiał się ewakuować to masz mniejsze szanse na przetrwanie niż asfalt z granatami dymnymi

Abtar... kazdy kto wylatuje z czolgu ktory jest pod mortarem lub obstrzalem wroga ma male szanse. Jedynie mech jesli wejdzie do tanka z wiertara i ma na tyle szczescia, ze zdazy wyskoczy i wskoczyc a jesio, ze dwie srubki dokrecic, ma jakie takie szanse. Najczesciej osobiscie zauwazam (jako niszczacy tanka i bedacy niszczonym), ze szanse sa zerowe. Jest kaboom i nic wiecej... A komunikat zeby wypierd. z czolgu jest sekwencja wyswietlana praktycznie w chwili zgonu. Poza tym, nie uzywam zadnych pojazdow jako taxi na spocik... Jedynie do podwozki(tylko quady lub samochody)/ataku na mcoma lub wroga, ale nie tak jak cwaniaki mechy walace z 2 km i g. robiac wrogowi, natomisat ciagle naprawiajace kazda obluzowana srubke, jak by dac im szpachle i farby, ryski zaczeliby szpachlowac i zamalowywac... Albo objazd mapy dookola, zeby ptaki po drzewach ploszyc lub zgubic droge do mcoma miedzy budynkami

Lub inny typ gracza, ledwo dostanie po tanku juz go nie ma, i sprzet przejmuje wrog...
Ale rodzi sie pytanie... jaka klasa ma prawo wg. np capri do obslugi bezzałogowego aparatu latającego? Moze jest jakis kurs w sp ktory przeoczylem? Lub jakis perk lub odznaczenie pozwalajace na pilotaz np snajperowi, czy universal asfalt soldier jest jedyna klasa mogaca pilotowac uav? jak i kazdy inny pojazd

Na marginesie: ilez to razy, widze taki obrazek: zdobyte pierwsze mcomy A i B (arica rush) a ogarniety pr0 kolezka (np porzucajacy uav, lub wlasnie nie wiadomo czego szukajacy w bazie) zamiast czolgu wybiera quada lum humma, zeby moze mu sie udalo zaliczyc przejechanie po pleckach wroga... Nozyk mi sie w kieszenie otwiera!
@ down: najczesciej zostaje w tanQ do konca i do konca naparzam, i njczesciej przynosi to rezultaty

troszke mnie podkurzyles z tymi taxi, bo kilkakrotnie zdarzylo nam sie pogrywac razem...