Hola, hola, hola. Zaraz tu się flame-war rozpęta.
[Yossarian] napisał(a):
troszke ci cg snajperke zastepuje? a m60 to jak mortar?

]
No i co z tego? Co to za różnica, czy dostaniesz z 30 metrów z CG czy z M24? Jedno i drugie zabija jednym nabojem, a podpowiem, że jedno robi PSHHH i po chwili KABOOM, drugie zaś pifpaf głośne na całą mapę.
sys napisał(a):
orgin - uwielbiam takich jak ty

. Ledwo 5 postów, zarejestrowany na początku marca (nie żebym ja wcześniej), ale sygnaturkę ma rasową
Uh, oh, fajnie ludzi oceniasz. Po ilości postów i sygnaturze, hmm. Ja napisałem 80 postów przez dwa i pół roku. Co to o mnie mówi?
sys napisał(a):
Udowodnij, że masz lepsze staty reconem niż Yossarian to cię oficjalnie przeproszę.
Dlaczego miałby? Napisał 'Z was są noobki, ja mam 10 razy lepsze staty!!'? Akurat obawiam się, że Yoss nie jest najlepszym przykładem dobrego recona, mimo tych wszystkich jego ['pro'] opowieści. Miałem nieprzyjemność grania z nim i nic poza siedzeniem w autobusie przez całą rundę nie zrobił (noh, przepraszam, zabił aż 9, szacun). Sęk w tym, że nie statystyki świadczą o tym, jak dobrym graczem jesteś. I czas się tego nauczyć.
A jeśli chodzi o styl gry, to @leonek ma się czym pochwalić. Będąc w nim nie raz już w drużynie, bardzo fajnie mi się grało. A grając w przeciwnym teamie, jest wymagającym przeciwnikiem

Zapewne mnie on nie kojarzy (wiem z własnego doświadczenia, że ludzie nie przykładają większej uwagi na przeglądanie nicków), ale ja niejednokrotnie pojedynkowałem się z nim na G4G [3].
[Yossarian] napisał(a):
zmien sobie kolego siga, nie chce ciebie obrazac, ale mysle, ze wiesz co mozna o tobie pomyslec...
Bo? W regulaminie nie ma nic nt. umieszczania czyiś wypowiedzi w sygnaturkach. Co więcej, przytoczę ci stosowny punkt regulaminu tego forum:
IV. PROFIL I TREŚĆ PODPISÓW / SYGNATUREK:4. Zabrania się stosowania w avatarach / sygnaturkach obrazów, które zawierają treści ogólnie uznane za obraźliwe, prawnie zakazane, mogące obrazić czyjeś uczucia religijne, rasowe, polityczne etc.
Ja tu nie widzę nic obraźliwego czy wyśmiewającego. No, może twoje umiejętności w dziedzinie składni.
I muszę się zgodzić z @leonkiem. Bardzo ciekawe rzeczy [/bzdury] tu piszecie. Już pomijam przechwałki nt. umiejętności i super akcji. Ten temat ma na celu
tępienie reconów, więc wasze 'osiągnięcia' są nie na miejscu.
PS.
Luky Luke napisał(a):
Chciałem się pochwalić moim skromnym osiągnięciem

:
na 1038 fragów z SV98 SNAIPERSKAYA zdobyłem 703 headshoty

Celność to 40% i czas gry 20h.
W tym momencie na 670 zabitych osób z M24, tylko 160 dostało ode mnie po głowie. Dlaczego? Bo wolę zabijać szybko, nie precyzyjnie. Dlatego też nie bawię się w siedzenie na respie i strzały z odległości 400m. Ja jestem jednym z tych, którzy ze snajperką rushują.