Gingers napisał(a):
Co do myszki to zamierzam kupić tą, "http://allegro.pl/item1014211563_dla_gracza_a4tech_x747_3600dpi_usb_antivibrate.html" myśle ze bedzie dobra, moze nie ma 7 przycisków ale mysle ze 6 wystarczy i 3600 dpi..
Miałem kiedyś opytka i podpadl mi i to bardzo i stwierdziłem ze od tamtej pory nigdy wiecej, mialem jeszcze do tego klawe optyczna, i bardzo przerywalo... a dalem za nie 200 zl..
Mam tą mysz A4TECH X747. Po ustawienu odświerzania USB do 1000hz (wszystkie ustawienia w dołączonym programie) mysz na ustawieniu 3600dpi pokazuje w testach 3000-3200dpi więc i tak nieźle (tylko po co to komu). Mysz ma potencjał i samą pracę w grach oceniam na jakieś 7/10.
Myszka ma wiele ciekawych rozwiązań: po podniesieniu myszki kursor się blokuje.
Mysz ma kasetę z ciężarkami.
Mysz ma wbudowaną pamięć wewnętrzną i przechowuje ustawienia makro dla klawiszy (rejestrujesz makro, albo piszesz w języku obsługiwanym przez myszkę) uploadujesz i wszędzie przyciski myszy działają tak samo.
Można zaprogramować na jakie DPI w osi X i Y mysz ma się ustawiać po wciśnięciu klawisza: od 800dpi do "3600" w maksymalnie 5 konfiguracjach zmieniających kolor diody na górze myszki.
Chyba jednak skorzystam z porady i kupie cos takiego, moj chinski 'genie' to jednak badziewie, celowanie i czulosc jest do ... bani