Wujek_WilQ napisał(a):
Sorry ale jak to było w CD-Action nad Cezarym Pazurom - A przy mamie też tak klniesz?
Nie powinno się przeklinać i tyle kultura powinna być a gra powinna być przyjemna i sprawiać frajdę a nie wzbudzać negatywne emocje żeby kląć jak szewc . Nie rozdmuchuj tego to moja opinia.
Moze ty masz z 15 lat to nie klniesz przy mamie, ja juz nie mieszkam z rodzicami kilkanascie lat i jak mnie nosza emocje to przeklinam.
Od zawsze byla zasada ze sie nie klnie bo glownie dzieci graly (rynek gier jest stosunkowo mlody w kraju wiec nie ma co sie spodziewac ze graja ludzie po 60tce) w gry, sadze ze srednia wieku graczy jest coraz wyzsza, ja zaczynalem od spectruma, atari, commodore itd wec juz troche wiosenek mam, sadze ze jest wielu graczy w podobnym wieku.
Jak twoja mama slyszy dzwieki z gry to ok ale jak slyszy slowa innych graczy to juz nie ok? Oczywasie chodzi caly czas o slowa nie skierowane do kogos tylko tak jak napisalem w pierwszym poscie. Jak w grze przeklinaja to gra juz nie jest przyjemna i nie sprawia frajdy? Co za glupoty. Emocje to emocje sa pozytywne i negatywne kazdy wyraza je w inny sposob, jest wolnosc slowa wiec sodze ze jak ktos sobie chce zucic mieskiem to niech zuca, jego sprawa. Tymbardziej ze gra jest dla do roslych o czym znaczy znaczek na opakowaniu.