Teraz jest 28 lis 2024, 00:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 mar 2010, 02:56 

Jestem świeżo po sesji na rushu na kilku mapkach.Standardowo przykul moja uwagę chłop który czesał wyniki dość dobre 40/5 50/8 K/D oczywiście, zobaczyłem że ma 43 lv więc pomyślałem że niszczy ekipę jakimś "vehiclem" :P. Aż przyszedł moment mapki Zatoka Nelsona , gdzie pojazdów nie ma a chłop zmienił team na przeciwny.Początkowo umierałem w miarę normalnych okolicznościach , ale w pewnym momencie umarłem kilka razy pod rząd na spawn killu po czym kill cam wskazał gościa z pistoletem na drugim końcu mapy , co może i byłoby możliwe aczkolwiek dostałem heada przez ścianę ... Jak wychodziłem z mapki gość miał K/D 89/4 na infantry ! I teraz moje pytanie jak złapać takiego chłoptasia z aibotem , czy innym magicznym urządzeniem , skoro PB nie reaguje ?

PostNapisane: 27 mar 2010, 03:17 
Moderator forum

Screenami najlepiej albo nagrywaniem tego co widać na Twoim monitorze, a następnie wysłanie do EA tego materiału.

PostNapisane: 27 mar 2010, 03:41 
Zbanowany

Z tego co słyszałem, to już wysyłali filmiki z cheaterami, to EA/Dice odpowiedziało im że teraz nie mają na to czasu bo pracują nad serverami :roll: :roll: :roll:

PostNapisane: 30 mar 2010, 21:45 

Raczej wysyłać to do evenbalance, a nie do DICE czy EA.

PostNapisane: 31 mar 2010, 00:00 

hehe wiem że nie w temacie ale 30 marca ponad 50 baniaków wpadło a od premiery już 1000 i każdego dnia coraz więcej :D :D

PostNapisane: 31 mar 2010, 07:22 
Zbanowany

Bo pewna znana strona ciągle wpada ; d....już 2 raz wpadła.

PostNapisane: 31 mar 2010, 09:52 

Trzeba byc niezlym Debem zeby haxowac, a do tego public haxami xd. Kazdy w koncu wpadnie. Powinna byc blokada konta plus spalony KEY. (nie wiem co banuje Pb)

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:34 

gra normalnie odzwierciedla zycie bo zeby miec "najlepszy" samochod za np. 200 tys złotych to pieniądze albo się "kradnie" albo załatwia jakies lewe interesy oczywiscie są też ludzi uczciwi ale takich mało jest no i tak samo w grze aby byc najlepszym to się oszukuje, cheatuje zeby byc 1wszym w rankingu... przed chwilą dosłownie grałem na serwie w trybie podbój gdzie koles 36 ranga mial staty 50 /5 odechciewa sie grac...

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:48 

To że miał 50/5 to jeszcze żaden dowód, wiele razy widziałem lepsze wyniki i nie były to cheaty na 100%. By mieć pewność że koleś cheatuje najlepiej po prostu uważnie go obserwować, aimbot jest naprawdę bardzo łatwy do zauważenia jeśli się wie na co zwracać uwagę.

PostNapisane: 31 mar 2010, 10:55 

NoAim napisał(a):
jeśli się wie na co zwracać uwagę.

Podziel się swoimi doświadczeniami.

PostNapisane: 31 mar 2010, 11:05 

Davids61 napisał(a):
gra normalnie odzwierciedla zycie bo zeby miec "najlepszy" samochod za np. 200 tys złotych to pieniądze albo się "kradnie" albo załatwia jakies lewe interesy oczywiscie są też ludzi uczciwi ale takich mało jest no i tak samo w grze aby byc najlepszym to się oszukuje, cheatuje zeby byc 1wszym w rankingu... przed chwilą dosłownie grałem na serwie w trybie podbój gdzie koles 36 ranga mial staty 50 /5 odechciewa sie grac...

Polecam granie na serwerach z PB. W tej chwili nie ma juz z nimi problemow. Public haxy unikaja Pb bo po co "rydzykowac" skoro maja tyle serw bez Pb. Nie kazdy ze statami egzo jest cheaterem. Trzeba kolesie obserwowac czym tyle nabil. Mi osobiscie "zwisaja" haxory i statsy.

PostNapisane: 31 mar 2010, 11:12 

exoriou napisał(a):
NoAim napisał(a):
jeśli się wie na co zwracać uwagę.

Podziel się swoimi doświadczeniami.

http://www.youtube.com/watch?v=dynYcmIq4vg
Typowe zachowanie kolesia grającego z aimbotem. Akcja z 22 sekundy to już na totalnym przypale.

PostNapisane: 31 mar 2010, 11:31 

A co to jest aimbot ? A z filmu to niby co ma wynikać, że robi błyskawiczny zwrot o 180 stponi ? A może z pingiem był problem i gość tak to zobaczył ? Też mi się zdarza znikać i pojawiać 2 metry dalej i ktoś pomyśli że coś kombinuje.

PostNapisane: 31 mar 2010, 11:57 

Ja jak na razie teleportow nie widzialem, moze dlatego ze gram na spr serwach. A i tak naj wyjsciem gdy cos sie nie podoba jest wyjscie z serwa. Nie ma votowania. Co myslicie o serwerach na ktorych co kilka sec wyswietlaja sie Nicki zlapanych cheaterow. Bo mi osobiscie to przeszkadza w graniu. Nagle pojawia sie na pol ekranu napis i zasl czesc widoku!

PostNapisane: 31 mar 2010, 12:46 

To nie był problem z pingiem. To był jak nic hacker. Widział ludzi przez drzewka choć kamerzysta nikogo nie był wstanie zobaczyć. Dodatkowo zwrot o 180 stopni to po prostu działanie właśnie aimbota + wallhack.

Ja grałem ostatnio na serwerze G4G.pl HC. Nie będę podawał nicka, choć go znam, ale nie mam niezbitych dowodów. Po prostu typ śmierdział na kilometr. Mapa Nelson Bay. Serwer HC więc o spotowaniu można zapomnieć, a koleś i tak walił przez choinki z perfekcyjną celnością.

Była sytuacja że ja byłem na górce pode mną był mate z teamu, mate nagle pada a w następnej sekundzie padłem ja, schowany za drzewem tak że nie było opcji żeby mnie zobaczyć.

Inna sytuacja, siedzę za choinką właśnie ten koleś dostaje kulkę ze snajperki ode mnie. Ktoś go podnosi i w następnej sekundzie już nie żyje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2