Szefyk tobie sie chyba cos w dEupie poprzewracalo. Zdarzaja sie takie lamy na serwach, ze smiech czlowieka ogarnia.
Mial szczescie: thats all!Czasami w 2-3 broni sie calosci mapy, lub przejmuje mcomy czy falgi jedna po drugiej, bo reszta gdzies kampi, lub grasz z banda snajperow lub innymi cg heros.
Zdarza mi sie zrobic adwersarza blachami na gostku... dlaczego? Bo jest ich paru wiecej i kazdy mysli, ze ten drugi mnie kiedys zdejmie, sami pochowaja sie po krzaczkach lub domkach i kampia. Rozne cuda widzialem juz w tej grze, tak wiec oszczedz Krexowi komentow i wykladow.
Poza tym grali przez czy z komunikatorem, to ogromna przewaga! i jesli przeciwnicy zaczeli jezdzic tankami, to tylko na plus dla rogarnietych obroncow, bylo by wspaniale gdyby dwoch lub trzech kampilo w ich bazie, tzn kilku mniej w walce
Poza tym to raczej nadaje sie do : 'czemu jezdzicie', niz tu.
@down:
No ta widac, jestes tak pr0, ze klanowki to dla ciebie pestka, a nie dla normalych graczy, tak jak my, moze czas zmienic dzial forum? Bo chyba nikt nie wie nic wiecej na temat gry, jej mozliwego przebiegu i rezultatu...
viewforum.php?f=120Napisalem, ze dla przykladu mcomy lub flagi...
Zastanow sie nad tonem swojej wypowiedzi... Btw na panamie, czesto spotyka sie stado kampiacy przy bazach, bez wzgledu na to czy wygrywaja czy przegrywaja... Balwany nie mysla taktycznie...
edit:
P4V3l napisał(a):
Na waszym miejscu zacząłbym grać jakieś klanówki bo marnujecie swój potencjał na serwerach for fun.
Twoja wypowiedz jest: sarkastyczna&szydercza i starales sie w niej dokuczyc Krexowi, tylko po co? I dlaczego wybielasz sie teraz?
P4V3l napisał(a):
[img] Poradziłem im żeby pomyśleli lepiej nad grą klanową skoro są tacy ogarnięci bo mogą wiele osiągnąć, jeśli w tej grze jadą we czterech 12 przeciwników i wygrywają rundę.