dam1pl napisał(a):
Acha 32 bity to woedz ze na 32 bitach max 1 rdzen procesora obslugiwany, max chyba 2 gb ramu. Zainstaluj w7 prof lub ultimate 64 bity jak narazie wedlug mnie najlepszy, mam 4 rdzenie i sporo ramu wszystko aktywne na ty systemie podpowiem ci tez ze nielegalny system operacyjny jest legalny jezeli nie jest uzytkowany w firmach tylko w domu, osobiscie nie wiem co zty zrobisz oczywiscie kup drogiego oryginala, nie wiem czemu to napisalem pewnie dla zabawy;) to tylko info a nie zacheta zeby chlopak wiedzial zeby w swojej firmie nie uzywac.
Jaja jak berety, Max 1 rdzeń, max 2GB ramu. Posikałem się ze śmiechu "znawco". Najeżdżasz na KeFaS'a , a Twoja wiedza w porównaniu z jego to niebo a ziemia. 32 bity obsługuje wiele rdzeni i 3.25GB ramu. 1 rdzeń, hit walentynek ... Po za tym jak pisał @eRKa, system nie jest legalny jeżeli nie został kupiony w sklepie na terenie naszego kraju, dla którego zostają przydzielane osobne klucze (Tak, klucze z Chin za 50zł z allegro to piractwo). Stery mu nic nie dadzą na XP i tyle, nie ma DX10 = nie ma AA, proste jak budowa cepa. Może mu się AA z Filtrem Anizotropowym pomyliło. Jak dalej masz wątpliwości do DX'a to poszukaj miszczu w google, to chyba nie problem dla takiego "specjalisty"?
Ps. W ogóle co jest takiego w Ultimate i Pro? Dla zwykłych śmiertelników, którzy grają w Battlefielda i nawet nie wykorzystają jego dodatkowych opcji o których istnieniu pewnie nie masz zielonego pojęcia? Fakt, kosztują sporo więcej od takiego Home.