witam ja juz moge grac odzyskalem co moje hhehe a ty z tym wietnamem zrobiles blad ze od razu nie powiedziales ze siedzi na bc2- vietnam tak to juz by bylo z czapki.wszystko sie jednak wyjasnilo po kontakcie telefonicznym i praktycznie od reki zrobili .wziasc wszystko do ku...y ja praktycznie po rozmowie z chlopakiem z {ea} mialem juz wszystko dogranie i dopiete na ostatni guzik ale okazalo sie ze podalem zla nazwe zolnierza pomylilem {.}z {-}i juz moglem zapomniec o graniu .I musialem jeszcze raz meila puscic ale cisza wiec zadzwonilem i odkrecalem wszystko a co sie okazalo ze po podanej zlej nazwie spadlem na sam koniec kolejki na rozpatrzenie mojego problemu wiec dzwoncie tel !!!szybciej bedzie !!! bo na meila bedziecie czekac i czekac pozdro!!!
EDIT:fleku25 napisał(a):
no ja sie dodzwonilem i kazal mi nr seryjny wyslac w zglszeniu no i zobaczymy jak to zalatwia zeby statystyki nie przepadly
poradze ci zwroc uwage na rozmiar zdjecia to po 1 ,login do gry i haslo tylko nie pomyl i objasnij co jest co ! ,po 3 napisz czy masz vietnama ~czy inne dodatki,po 4 dokladna nazwe podaj zolnieza -nick w grze to wazne -jezeli cos bedzie nie tak pomylisz sie np: .z, i mozesz czekac nie wiem na co pozdrawiam