MaZZeo napisał(a):
Nie rozumiem was. Gdyby szturmowiec miał apteczke to byście w ogóle mówili, że klasa przesadzona, a 80% graczy by ją wybierali.
Po co szturmowcowi apteczka? Czemu nie może być oddzielnej klasy medyka ? Z obecnymi apteczkami wcale nie była by przesadzona ale była by na pewno bardziej logiczna.
MaZZeo napisał(a):
Teraz jest tak, że assault ma paczkę z ammo (czyli nie jest maszyną do zabijania jak w BF2142 i BF2, gdzie na prawdę mało ludzi brało supporta na rzecz medyka który był mobilniejszy i celniejszy), a medyk ma ciężką, dość niecelną broń. Jak dla mnie to typowa zmiana by zbalansować rozgrywkę.
Achaaaa.... rozumiem samo posiadanie paczki z ammo sprawia ze nie jest juz taką maszyną do zabijaniaaaa.Wszystko jasne jak słoneczko

.
Z tego co pamiętam to w bf2 (o 2142 skoro nie grałem nie wypowiem się) po osłabieniu brali go tylko ppl którzy albo chcieli kampić na daszku albo byli w nim skillowi.
"Na prawdę mało ludzi brało supporta na rzecz medyka który był mobilniejszy i celniejszy" trochę chyba za mało pograłeś w bf2.To może jest i racja względem oczywiście cw ale na pubach to juz co innego.Możliwe ze miałeś w tym miejscu na myśli asfalta, jeśli tak to ludzie nie brali go ze względu na skuteczność apteczek u meda co się po prostu bardziej opłacało szczególnie po osłabieniu granatnika.
Co do meda : to pewnie dlatego teraz prawie kazdy z tym cholerstwem biega.Juz nie mówiąc o samym idiotyzmie medyka z lkm.Co za debil to wymyślił? Grałem trochę nim i trzeba powiedzieć ze ten cały podstawowy pkm to niezłe narzędzie mordu tak samo jak w bf2 i wsadzenie go do klasy medyka to zwyczajne przegięcie.
MaZZeo napisał(a):
I nie rozumiem płaczu nad snajperami którzy kampią na górce. Ja wtedy również biorę snajpę i obieram kampę na tej niedokończonej budowli - parę hedów i się odechciewa burakom siedzieć w miejscu (
Taa taa juz to widze 
). W ogóle snajpa teraz stała się duuużo bardziej użyteczna ze względu na w końcu poprawne hitboksy

No nie dziwie się ze nie rozumiesz skoro sam siedzisz wśród nich w jakichś krzakach.Juz nie mówiąc o sytuacjach kiedy 1/2 lub 2/3 drużyny siedzi gdzieś na zadupiu mapy i kampi nie racząc ruszyć się i uzbroić bomby.Ale to było do przewidzenia po bf2 gdzie snajperka nie była tak skuteczna a i tak dziewczynki siedziały na górce i kampiły,więc to ze tak to teraz wygląda było do przewidzenia.