Teraz jest 22 lis 2024, 21:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 sty 2010, 17:00 

Cytuj:
Juz teraz wiekszosc osob gra medykiem

Czegoś takiego nie zaobserwowałem.

PostNapisane: 29 sty 2010, 17:02 

Większośc to gra zwiadowcą.

PostNapisane: 29 sty 2010, 17:05 

Hehe...każdy gada inaczej :D

PostNapisane: 29 sty 2010, 17:35 

http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/1/318093907.jpg
to, frajerów nie brakuje ( nie mój screen ale w każdej grze jest podobna scena )
Ta mapka jest tragiczna.. zamiast BF movements mamy napierdalankę w stylu CoD

ale jak to :(

PostNapisane: 29 sty 2010, 17:39 

Uwielbiam czesać kamperów ukrywających się za tą skałą ze stacjonarnego działka w budynku :twisted:

PostNapisane: 29 sty 2010, 17:59 

to fakt , że prawie zawsze 3/4 teamu to snajperzy ;/
najdziwniejsze jest to , że dla mnie recon w ustawieniu snajpy jest lipny jak cholera , oto dowód :
http://img230.imageshack.us/img230/8462/ownedoj.jpg ten shotgun i c4 WYMIATA !!

tu dwie inne gry :
http://img690.imageshack.us/img690/2641/pkth.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/9315/medf.jpg

od siebie mogę dodać , że hellfire z UAV jest masakryczny v pojazdom ( 2 strzały na apc ) ,a piechociarza jedną rakietą nie rozwali ...

dodatkowo mam jakieś strasznie dziwne wrażenie jazdy quadem , jak jadę to jakby bardzo szybko , a jak widzę jak ktoś śmiga , to prawie jak czołg ...

PostNapisane: 29 sty 2010, 18:07 

supelek napisał(a):
1) Brak leżenia i czołgania się to porażka tej gry.

Owszem, jest to spory minus i odejmuje tej grze realizmu (chyba kazdy, kto mial stycznosc z wczesniejszymi BFami na widok obracajacej sie w nasza strone wiezy czolgu chce sie rzucic na glebe ;) ), ale jest pewien plus - latwiej trafic snajpera, ciezej jest o sytuacje, ze wystaje zza pagorka lufa i czesc glowy.

Cytuj:
2) Medyk z RKM? To kpina, powinien być jak najbardziej ruchliwy. (po którymś tam awansie dotałem pukawkę która puszcza 200 pestkową serię, dwóch takich medyków paraliżuje ruch na drodze)

RKM sa dosc niecelne, wiec nie ma takiej tragedii. Z drugiej strony - chyba jednak lepiej byloby medyka wyposazyc w bron szturmowa + granatnik (trudniej byloby uzupelniac amunicje w granatniku), a assaulta w standardowy RKM + paczki z amunicja.

Cytuj:
3) Damage broni, no ja bym się nie zgodził że jest za mały, wlatuje do budynku z pistoletem i nożem w ręce, a wychodzę jako Fred Kruger ;), to kpina nóż i pistolet w połączeniu to lepsze zabawki na to wygląda niż jakiś pistolet maszynowy z którego walisz do przeciwnika 90 pestek a ten dalej łazi :) Kpina :)

To prawda, 3-4 celne strzaly w korpus klada kazdego, natomiast ze szturmowki trzeba wcelowac w korpus 5, a koszac po nogach/korpusie okolo 10.

Cytuj:
4) Grafika, nie jest powalająca, nawet śmiem twierdzić ze Cod MW2 bije ją na głowę. (no ale może to wina mapy, choć tekstury trawy i krzaków z bliska wyglądają co najmniej dzienie)

Z tym sie zgodzic nie moge, gralem troche w MW2 i grafika wydaje mi sie bardziej sterylna i odrobine slabsza.

Cytuj:
5) Snajperzy według mnie bardzo bardzo za silni, no i takie pytanie jaki sens ma snajper z C4?

Jesli chodzi o sile snajperki, to mi akurat ona odpowiada. Co do c4 - zauwaz, ze nazwa klasy to nie "sniper", lecz "recon" - zwiad. Po stronie atakujacej, jesli gram reconem, lapie w reke szybkostrzelnego shotguna w przypadku walki w zwarciu, biegne do COMa, zaminowuje go c4 i czekam.

Moje wrazenia - przy odpowiednim sterowaniu smiglowcem da sie fajnie latac. Jest on odrobine "ciezszy" niz ten z BF2, ale i tak jest fajnie :) Jednak najbardziej denerwujace jest, gdy w trybie rush druzyna raszujaca sklada sie w 60% ze snajperow :/

PostNapisane: 29 sty 2010, 18:10 

; ) Jak się chwalimy : PP
Obrazek

:) dobra wiadomość to ta że coraz mnie wysypów mam : D

Monitor 4:3 i niestety taka rozdziałka :<<

PostNapisane: 29 sty 2010, 19:46 

Miał ktoś problem z wywalaniem gry do windy na koniec mapy? Pojawia się okienko z bc2 na twitterze i jazda do windy.

PostNapisane: 29 sty 2010, 19:48 

Mi dalej gra nie chce chodzić od wczoraj zatrzymuje się na Loading i kółeczko się dalej nie kręci słyszę dziewki otoczenie i dalej nic niby to od sterowników ale to na prawda patch tez nie pomógł mój komputer spełnia minimalne wymagania i nie moge grac miał ktoś tak jak ja ?? pewnie nie na jakich systemach gracie ??

PostNapisane: 29 sty 2010, 19:48 

@2up
Mam to samo. Wywala po rundzie do windy ;'/
Moj gameplay http://www.youtube.com/watch?v=NeBvH2ea ... ded#at=249
Jeszcze musze troche ogarnac, ale to przez brak snu ;p.

PostNapisane: 29 sty 2010, 20:03 

jest aktualizacja gry beta z 511270 na 512914, naprawia crashe ;]

PostNapisane: 29 sty 2010, 20:07 

Sama się ściąga ;>? A już mam :D

PostNapisane: 29 sty 2010, 20:17 

Nie mnie nie wywala do windy mnie w ogóle nie chce się wgrywać zatrzymuje się LOading i koniec i mogę czekać i czekać do usranej śmierci ten pacz też nic nie daje dalej mam to samo i ciekawe niby wina sterowników jak nowszych od Catalist 9.11 nie ma do mojej karty.

Po wgrywa się trochę i to kółeczko obok Loading stoi potem w miejscu a powinno się dalej kręcić

PostNapisane: 29 sty 2010, 20:25 

# The patch successfully deployed, just start the game & it will patch automatically. For more details follow the jump: http://bit.ly/c5oBJy 3 minutes ago from TweetDeck

gogogogo Ściągać :D
Cytuj:
The RC2 contains the following fixes:
Front end:
Fixes server browser crashes. Server browser more resilient against corrupt online service data, and better support for large number of servers.
Several server browser ping issues resolved.

Windows XP stability:
Fixed crash on windows XP at end of round, exit game and display mode changes and.
Proper window style / mouse confinement when starting game maximized on XP .

Options dialog:
Mouse sensitivity setting gives more effect.
Mouse sensitivity loaded on game startup.

The update to RC2 will be 8.4Mb

When you next start BFBC2 you should get this message (Steam users can update through Steam).

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2