supelek napisał(a):
1) Brak leżenia i czołgania się to porażka tej gry.
Owszem, jest to spory minus i odejmuje tej grze realizmu (chyba kazdy, kto mial stycznosc z wczesniejszymi BFami na widok obracajacej sie w nasza strone wiezy czolgu chce sie rzucic na glebe

), ale jest pewien plus - latwiej trafic snajpera, ciezej jest o sytuacje, ze wystaje zza pagorka lufa i czesc glowy.
Cytuj:
2) Medyk z RKM? To kpina, powinien być jak najbardziej ruchliwy. (po którymś tam awansie dotałem pukawkę która puszcza 200 pestkową serię, dwóch takich medyków paraliżuje ruch na drodze)
RKM sa dosc niecelne, wiec nie ma takiej tragedii. Z drugiej strony - chyba jednak lepiej byloby medyka wyposazyc w bron szturmowa + granatnik (trudniej byloby uzupelniac amunicje w granatniku), a assaulta w standardowy RKM + paczki z amunicja.
Cytuj:
3) Damage broni, no ja bym się nie zgodził że jest za mały, wlatuje do budynku z pistoletem i nożem w ręce, a wychodzę jako Fred Kruger

, to kpina nóż i pistolet w połączeniu to lepsze zabawki na to wygląda niż jakiś pistolet maszynowy z którego walisz do przeciwnika 90 pestek a ten dalej łazi

Kpina

To prawda, 3-4 celne strzaly w korpus klada kazdego, natomiast ze szturmowki trzeba wcelowac w korpus 5, a koszac po nogach/korpusie okolo 10.
Cytuj:
4) Grafika, nie jest powalająca, nawet śmiem twierdzić ze Cod MW2 bije ją na głowę. (no ale może to wina mapy, choć tekstury trawy i krzaków z bliska wyglądają co najmniej dzienie)
Z tym sie zgodzic nie moge, gralem troche w MW2 i grafika wydaje mi sie bardziej sterylna i odrobine slabsza.
Cytuj:
5) Snajperzy według mnie bardzo bardzo za silni, no i takie pytanie jaki sens ma snajper z C4?
Jesli chodzi o sile snajperki, to mi akurat ona odpowiada. Co do c4 - zauwaz, ze nazwa klasy to nie "sniper", lecz "recon" - zwiad. Po stronie atakujacej, jesli gram reconem, lapie w reke szybkostrzelnego shotguna w przypadku walki w zwarciu, biegne do COMa, zaminowuje go c4 i czekam.
Moje wrazenia - przy odpowiednim sterowaniu smiglowcem da sie fajnie latac. Jest on odrobine "ciezszy" niz ten z BF2, ale i tak jest fajnie

Jednak najbardziej denerwujace jest, gdy w trybie rush druzyna raszujaca sklada sie w 60% ze snajperow :/