System operacyjny : Windows 7 Ultimate 64 bit
Service Pack:1
Ilość ram:4096
Procesor :AMD Phenom(tm) II X3 705e Processor (3 CPUs), ~ 2.5 GHz
Płyta Główna:Gigabyte GA-770TA-UD3
Karta graficzna: NVIDIA GeForve GTS 250
Wersja sterowników do karty dźwiękowej
Moc zasilacza : 500 W
Witam, mój problem pojawia się zaraz po włączeniu Battlefield'a i po załadowaniu mapy na multi albo na singlu . Grafika szaleje i nie wiem do końca czym to jest spowodowane . Na początku zniekształca postacie i tekstury , następnie ekran wygląda mniej więcej tak (
http://imageshack.us/photo/my-images/86 ... uucpb.png/) i gra się zwiesza.Przy przeglądaniu internetu itp nic się nie dzieje , wszystko śmiga jak ta lala. Grałem w bf 3 już wcześniej na ustawieniach średnich i wysokich i nic nigdy mi nie crashowało gry jak teraz (przeszedłem kampanie i wbiłem 23 lvl na multi). Mam najnowsze stery do karty (ściągałem najnowsze wersje ze oryginalnej strony)i nic . Próbowałem na starszych lub na nowszych wersjach beta i dalej nic. Komputer mam czysty gdyż właśnie wczoraj wrócił z naprawy (czyszczenie systemu oraz wysłali mi kartę na gwarancję gdyż. zaciął mi się wiatraczek i karta się przypaliła )chłodzenie raczej działa dobrze (sprawdzałem palcem wszystkie podzespoły i były ledwo ciepłe) . proszę o pomoc gdyż komputer w naprawie był niecały miesiąc i myślałem że wszystko gra a tu taki babol...
PS. jak ktoś chce więcej screemów to wystarczy napisać